Välj kärleksfullhet

När vi tagit snedsteg är det lätt att den inre rösten uppfostrar oss grovt. Vi har varit karaktärslösa, saknar disciplin och är allmänt usla. Strategier formas i våra huvuden hur vi skall kompensera - antingen hoppa över ett mål eller träna hysteriskt.
 
Faktum är att det i det läget är det sista vi behöver är att uppfostra oss själva med hårda ord. Det vi behöver just då är kärlek och förståelse. Vi gör det bästa vi kan! Att straffa och uppfostra oss är fel väg att gå, när vi egentligen behöver är någon som tröstar och visar förståelse - den någon är vi själva. 
 
Vi behöver agera kärleksfullt när vi hamnar i sådana lägen, inte tänka oss kärleksfullt. Vi behöver tänka vad vi kan göra för något kärleksfullt för att trösta oss när vi hamnar där. 
 
Kanske behöver vi kura upp oss med en varm filt och en kopp te eller så behöver vi göra något roligt som att fika med en kompis. Små kärleksfulla handlingar som visar på att vi är viktiga för oss. Att kompensera kommer förr eller senare leda till ett återfall, och det är det inte värt! Ät som vanligt, men lägg in aktiviteter som är viktiga för dig - som visar på att du duger precis som du är.
 
KÖSS
 
 
1
Jessica

Hej, är här inte bara att vittna utan också att uppmuntra människor som står inför civil- eller relationsproblem. Om Dr Ogundus fantastiska arbete, email: (drogunduspellcaster@gmail.com) jag blev förlorad i kärlek med min man tills en kvinna tog honom ifrån mig. då ropade jag till min vän och hon berättade för hur hon mötte ett liknande problem och gav den här stora mannen kontakten med mig och jag gav alla de föremål han behövde för stavningen och nu är glad igen att bli kär i min familj. Jag anställer dig att kontakta den här mannen. Din berättelse eller smärta kommer att förändras inom några dagar och du kommer att le som jag idag. Återigen är tacksam. Kontakta honom på hans email via: (drogunduspellcaster@gmail.com) om du står inför någon form av problem
1. Få din älskare eller man tillbaka
2. Pengar stava / lycka till stavning
3. Om du vill stoppa din skilsmässa
4. Skyddsspel
5. Få jobbstavning
6. Kampanjer
7. Få pengarna tillbaka.
8. viktminskning stavning
9. Kärlekstavning
10. Om du vill tillfredsställa din partner / botemedel för svag erektion
11. Graviditetsstavning