Föreläsning i Göteborg

Bara 5 platser kvar! Det hade varit SJUKT kul om du kom!
 
Har du provat typ 1000 dieter men ingenting funkar i lägden? Känner du att du är klar med jojjobantandet? Att du behöver verktyg för att sluta slåss med dig själv men ändå uppnå en god hälsa? Då är föreläsningen Sockerberoende & din individuella biokemi något för dig. 
 
Under föreläsningen berättar jag hur jag gick ner -95 kilo och lever i frihet från sockerberoendet. Andra halvan av föreläsningen gästas av Ewa Meurk som ni kan höra i avsnitt 35 av podden Sockersystrar. Förövrigt det mest populära avsnittet!
 
Ewa är funktionsmedicinsk terapeut och kommer ge dig grunderna i din individuella biokemi för en effektiv viktnedgång och hur du kan läka och tracka din biokemi för optimal hälsa. 
 
Du kommer lämna föreläsningen med massa ny energi och dessutom med massa kunskaper som du kan använda för att sluta slå på dig själv, leva livet fullt ut och nå din optimala hälsa.
 
Nu har jag också en rabattkod, använd koden SOCKERSYSTER för att få -10% rabatt på dina biljetter! Förra gången blev det fullbokat på några dagar så passa på att knip din biljett asap.
 
Mina senaste föreläsningar har fått betyget 4,9/5 i snittbetyg - så jag är säker på att föreläsningen kommer ge dig lika mycket som för tidigare deltagare!
 
 
Datum: 22/11
Tid: 18.00-20.00
Plats: Theres Svenssons Gata 15, Göteborg
 
Sagt om föreläsningen:
 
"Allt var så bra och jag är supernöjd. Bra upplägg och du kan verkligen konsten att berätta My. Blev taggad på att bara kötta vidare i mitt tillfrisknade. TACK till dig och Ewa!"
 
KÖSS
 
 
2
Uffe

Hej!
Jag är inte "syster" utan en glad pensionär sedan flera år. Har varit i god form i stort sett hela livet men för ca 15 år sedan spårade jag ur.... Blev krångligt i samband med sjukdomar i familjen. Tröståt, drack öl, vin och sprit. Åt chips och drack coca-cola. Gick upp och vägde som mest 120 kg från 87 kg. Ingen ordning. Hörde talas om LCHF och såg din blogg. Jättekul att läsa dina positiva tips och kommentarer. Och de funkar ju även om jag inte precis alltid följer allt slaviskt. En sak jag inte kunde förstå var hur ni kunde blanda smör i kaffet. Det har blivit en av mina absoluta favoriter till frukost. Begriper inte hur det kan fungera så. Är nu på väg ner. Halvvägs kan man säga. Idag 103 kg. Och än en gång, TACK för dina lättlästa och fungerande inlägg! Och mycket piggare har jag redan blivit :-)

Ulrika

Hej Uffe! Lite dumt att det alltid hänvisas till sockerberoende och kvinnor. Män kan oxå ha den problematiken. Jättebra jobbat! Kör på, fint att du har fått energi! Mvh Ulrika