Försvars-kit

Detta är ett samarbete med UPGRIT och innehåller reklamlänkar
 
Okej, halva mitt jobb ligger hemma sjuk - fy bubblan! Är så rädd för att bli sjuk att det inte är sant. Efter sommaren låg jag hemma fram och tillbaka en månad - vilket jag sedan fattade berodde på att jag hade introducerat mejerier igen vilket jag har antikroppar mot. Jag själv har astma och allergier vilket är immunförsvarssjukdomar, därför har jag en generell låg tolerans mot infektioner. När jag åt vanlig kost på socker och kolhydrater var jag sjuk 70% av tiden och hade därför ofullständiga gymnasiebetyg - nu är jag sjuk typ som en vanlig Svensson. 
 
Hur skall vi göra för att hålla oss friska i dessa förkylningstider? För det är inte kul att vara sjuk ofta, det påverkar livskvalitén men också karriärmöjligheter. 
 
Det viktigaste är att sänka inflammationsgraden i kroppen - att äta en bra kost som inte skapar inflammation. Nummer två är att äta tillskott som stärker försvaret. UPGRIT har ett grymt försvarskit jag knaprar så fort jag ser att förkylningarna börjar komma. Det innehåller 3 viktiga tillskott som hjälper dig att bli mer motståndskraftig:
 
Meriva 500-SF
Är det aktiva ämnet med högst biotillgänglighet i gurkmeja. Många äter gurkmeja hejvilt men till ingen nytta då det har sjukt låg biotillgänglighet. Här är det nyttiga utkristalliserat och i den form kroppen kan ta upp. Det är oerhört inflammationsdämpande och ger en avlastning för immunförsvaret för att orka bekämpa virus och bakterier.
 
L-lysin
Det nyttiga ämnet i kollagen som stärker cellerna på cellnivå. Det är en amminosyra vi vet bidrar till ökad energi och stärkt immunförsvar.
 
C-vitamin med Zinc
C-vitamin är den kraftigast antioxidanten som skyddar cellerna mot oxidativ stress. Det räcker inte med billiga C-vitamin brustabletter vi köper på ICA, här snackar vi kvalitet. Zinket bidrar till ett ökat immunförsvar. Denna blandning är optimal för immunförsvaret och med hög biotillgänglighet.
 
Du hittar försvar-kitet här och det är -10% nedsatt mot om du plockar ihop produkterna separat.
 
KÖSS
 
 
2
Anonym

hej! undrar bara hur det går till när du har folk över eller blir bortbjuden?

Isabell

Hej. Vad har du för åsikt om probiotika på kapslar? Vore kul att veta eftersom du verkar så påläst om allt möjligt man kan stoppa i sig :)