Indisk gryta to-die for

Eftersom jag är mera NoCarb än carnivore så tillåter jag även kokos i min mat. Grundtanken i att bara äta animaliska produkter är för att växter innehåller växttoxiner för att vi inte skall vilja äta upp dem. De kan inte fly eller fäktas som djur kan utan får ha andra försvarsmekanismer - det är själva grundtanken i carnivore.
 
Djur är väldigt rena från skadliga ämnen (om man väljer gräsbetes djur eller djur som är uppfödda på sin artegna föda samt utan massa antibiotika). Det gör att vi kan ta upp maximal näring av kött som är fullt med livsnödvändiga vitaminer!
 
Eftersom jag är mer en NoCarb än carnicore och äter det min kropp tycker är najs. Min kropp tycker bättre om kokos än grädde, och kokos skall inte innehålla toxiner då de har ett hårt skal som skyddar mot uppätning. Det tar även död på candida och smörjer magen.
 
Detta recept går att göra både LCHF, NoCarb och Carnivore! Är en riktigt hit för hela familjen!
 
Indisk gryta 6 portioner
 
 
 
Ingridienser
800 gram nötfärs, lammfärs eller fläskfärs
1 gul lök 1 vitlök
(NoCarb= 1 msk lökpulver, 1 tsk vitlökspulver)
1 förpackning kokosgrädde (Garant, Hemköp, Willys) använder jag för den är fri från tillsatser och härligt krämig.
(Carnivore = 3 dl vispgrädde)
 
Kryddor
3 msk spiskummin
1 msk paprika pulver
1 msk chilipulver
Cayennepeppar efter smak
1 msk kanel
1 msk gurkmeja
1 msk koriander
1 msk kardemumma
Lagerblad och stjärnanis (kan uteslutas)
Salt och peppar
 
How-to-do
Stek köttfärsen med salt och peppar och smör. Blanda i kryddorna och grädden. Låt puttra 20 min. Godast blir det om man äter dagen efter. Servera med smör, eller sallad eller smörstekt blomkål.
 
KÖSS
8
Sonja

Men kokosmjölk eller grädde har ca. 4g carbs/100g, det är inte verkligt nocarbs, då grädde har samma andel kolhydrater.

Anonym

Köttfärssås m a o, tips låt den puttra mycket längre, ju längre desto godare. Gäller för alla köttfärssåser oavsett kryddning. Mumsigt blir det!

anonym

Smörjer magen??

Petra

Menar du en hel vitlök eller en vitlöksklyfta? Frågar eftersom jag ofta säger en vitlök, när jag menar en vitlöksklyfta.

Theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare.
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Anonym

Hejsan My! Här du några tips för att bli mer energifylld? Jag har i flera år tampas med trötthet. Börjar nästan känna mig likgiltig då det pågått så länge. Vill inte känna såhär då Jag är ung (21 år gammal) och egentligen hungrig på livet. Jag vill vara pigg och energisk, glad och social, men jag är inte som jag vill vara. Jag är trött på lektionerna i skolan fastän jag sover och jag är alltid allmänt trött, seg & trögtänkt. Jag vet inte om du tidigare varit trött, eller känner någon som har det, men om du har något tips på hur man kan motverka detta problem eller något tips på vart man kan vända sig så är jag jätte tacksam.. Har varit hos läkare men utan någon större hjälp. Kram!

Anonym

Till 21 åriga anonym om du läser det här så får du hemskt gärna ringa mig. Jag är precis lika gammal som dig och Relaterar till det du skriver! Ring mig eller texta till 0737480210

Anonym

Till 21 åriga anonym om du läser det här så får du hemskt gärna ringa mig. Jag är precis lika gammal som dig och Relaterar till det du skriver! Ring mig eller texta till 0737480210