"Katastrof"

En egenskap som vi beroende - men även många "nomisar" har är att livet är en katastrof - att livet drabbar oss. 
 
När vi gör något "fel" - det vill säga - faller in i ett destruktivt mönster av exempelvis ätande, så är den ständiga frågan VARFÖR. Herregud vad påhittiga vi är! Antingen är det chefen som är dum, en vän som har svikit oss eller något barndomstrauma vi ältar.
 
Beroendebehandling har en väsentlig skillnad mot traditionell terapi - vi börjar med handling. Traditionell terapi börjar ofta med tankar och känslor för att dem påverkar våra handlingar, men beroendebehandling börjar med handling. Vi tar bort drogen helt. Detta är spännande och vettigt även ur ett perspektiv för dem som inte lider av ett beroende, vi alla gör destruktiva saker vi helst vill slippa.
 
Vi är så vana att analysera VARFÖR, att hitta orsaken bakom våra destruktiva handlingar. News flash: det kommer alltid finnas en orsak att äta. 
 
I och med mitt engagemang i 12stegsprogrammet så har jag mött de mest häftiga människor och trasiga livsöden. Jag brukar tänka på en kvinna vars dotter tog livet av sig utan att hon tog återfall. Kan hon gå igenom ett sånt trauma utan att ta återfall - kan jag klara vardagens alla bekymmer.
 
Stora känslor är ett gissel för oss beroende. Som sponsor är mitt bästa tips: ta inte i dem med tång utan minst 6 månaders abstinens. Vi skall inte gå i terapi och älta, vi skall inte sitta och tänka på alla katastrofer. Det kommer oundvikligen leda till återfall av något slag. När vi har ett stabilt tillfrisknande kan vi börja i terapi - för ärligt talat - det går inte att terapera en full människa.
 
Alla känslor och tankar förstärks gånger 100 av dålig mat och en trasig biokemi. Det stora blir enormt, och vi är helt inkapabla till att läka våra sår om vi äter eller gör destruktiva saker samtidigt.
 
Ställ också frågan - är detta verkligen en katastof? Som beroende har vi en tendens att se allt som en katastrof och gärna förstora upp saker. Alt för att "få lov" att äta. Vi kan även söka stöd i omgivningen för att ursäkta vårt betéende. "Jag har mensvärk" eller "Jag är sårad" och alla normisar bara: "Förstååår, jag äter också B&J när jag mår dåligt"
 
Det finns aldrig en rimlig anledning att äta dåligt eller vara destruktiv mot sig själv. Det förvärrar vår situation gånger 100 och är ingen bra anledning. Maten är aldrig en lösning och det finns ingen katastrof tillräckligt nog för att sätta sig och äta.
 
KÖSS
 
 
1
Theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare.
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}