C-peptid

Detta är ett samarbete med WERLABS och innehåller reklamlänkar
 
Många, speciellt kvinnor som är 30+, har problem med insulinresistens. Det innebär att cellerna svarar dåligt på insulinutsöndring och därför producerar kroppen ännu mer insulin för att få ett gensvar. De symptom man kan känna igen det i är trög viktnedgång och orsaken beror ofta på fett insprängt bland organen.
 
Insulin är oerhört fetmaframkallande, med mycket insulin i kroppen så är det svårt - nästan omöjligt - att gå ner i vikt. Det luriga är att det inte går att mäta insulinet på ett enkelt sätt idag. Vi kan mäta vårt blodsocker, men det behöver inte korrelera med vårt insulin. Kolhydrater kan trackas i blodsocker, men kött och mejerier är oerhört insulinogent men syns inte på samma sätt. Dessutom vill man se om kroppen producerar onormala mängder insulin per kolhydrat/protein vilket då tyder på insulinresistens. Alla får inte samma mängd då det handlar om hur lätt cellerna svarar på insulin.
 
Eftersom det inte finns en smidig insulinmätare på marknaden idag får man istället mäta C-petiden som är en restprodukt. Det är ett mycket intressant värde där du kan se svart på vitt om du har en onormal insulinproduktion. Detta gör du hos Werlabs där du får se ditt IGF-1 värde också där man vet att IGF-1 korrelerar med cancer.
 
Detta är ett blodprov jag rekommenderar alla att göra som vill veta om man han insulinresistens för att sätta in lämpliga åtgärder på detta.
 
Gör ditt eget C-peptid test idag! (LÄNK)
 
KÖSS
 
 
3
Mizzcilla

Synd går ju inte att göra i Göteborg, ville ju så gärna kolla detta

Theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare.
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Lena

Hur koorelerar c-peptid med insulinnivå? Är det samma värden? Hög c-peptid = högt insulin?