Fina dukningar

Detta är ett samarbete med CERVERA och innehåller annonslänkar
 
Något jag lägger stor vikt på nu för tiden när jag lever sockerfritt är att duka fint. För mig blir det extra blingbling i vardagen att verkligen anstränga mig med dukningen. Det är så himla viktigt! att välja ett fint porslin och fina servetter är liksom som balsam för själen, jag älskar att piffa!
 
Jag har en mängd olika porslin och älskar att köpa porslin. Därför köper jag inget dyrt och inte heller 6 av varje. Många gånger har jag bara 2 eller 4 av varje tallrik. Är ju mest jag och Martin som äter hemma ändå!
 
Detta porslin klickade jag hem hos CERVERA och det är verkligen min prisklass. 99 per tallrik! Jag älskar lantkänslan och detta kommer passa perfekt till vårt nya hus! Formen och den krämvita färgen gör att maten ser uxtra god ut också, och man får lite "hemma hos" känsla. Trygghet och hemma liksom.
 
DU HITTAR TALLRIKEN HÄR (LÄNK)
 
Gillar du att duka fint?
 
KÖSS
 
 
4
Lottsky

Jättefina tallrikar! Älskar att duka fint och pynta, det är ju inramningen till en god måltid. Har i o f s bara två porslinsvarianter men istället 6 av varje - tycker det är kul att bjuda hem folk några gånger om året och duka upp med linneduk och linneservetter och "krusidulliga" bestick och vackert porslin. Vitt är alltid bra att ha, allt passar med vita tallrikar typ. =)

Linda

Helt ärligt, om du ska göra samarbeten gör det inom ramen för vad din blogg handlar om. Ingen läser din blogg för att få tips om kläder eller porslin, jag scrollar förbi vartannat inlägg för att det är helt irrelevant mot det din blogg handlar om. Självklart ska du tjäna pengar men tänk på dina läsare, hade vart en annan sak om det var tex kosttillskott eller livsmedel. Var ett stort fan av din blogg tidigare men nu stör jag mig mest på alla konstiga samarbetsinlägg

A

Linda : bäst var väl ändå inlägget om trädgårdsredskap, hahahaha, reklam för det när hon bor i lgh och dels att bloggens profil handlar om LCHF. hahaha. och sedan vill My påstå att andra saker så som Kanelbullens dag handlar om kapitalism och tjäna pengar. hahahahaha, som om hon inte vill tjäna pengar. hahahhahaha.

lottikristina

Kan inte annat än att hålla med Linda och A. All denna reklam om allt mellan himmel och jord gör att man liksom tappar intresset för själva bloggen! Nej My ta och skippa reklamskiten! Du tjänar nog tillräckligt ändå så du klarar dig!