Grönsaker och sug

Jag har verkligen märkt att grönsaker bidrar till sug för mig, det är något jag kan med säkerhet konstatera. Jag är väldigt befriad från sug så här om dagen ville jag exprimentera och se om det verkligen hade med grönsaker att göra.
 
I fredags valde jag att äta vanlig LCHF för att se om det påverkade mina mattankar. Jag tänkte att det inte skulle ha någon effekt eller påverkan - inte på en dag.
 
Frukost:
Skinka, smör och skivad gurka
 
Resultat:
Tänkte på mat, vad jag skulle äta sen, att det var väldigt gott, "jag kanske åt för mycket?"
 
Lunch:
Grillad fläskkarré och smör
 
Resultat:
Tänkte fortfarande på mat, funderade på vad jag skulle äta ikväll, "gurka och skinka är supergott"
 
Middag:
Skinka, gurka, avokado, paprika, morötter, smör
 
Resultat:
Svårt att känna samma mättnad, "jag kanske åt för mycket", mattankar som rusar. Tillslut åt jag även ölkorv.
 
Mitt lilla n=1 experiment visar verkligen på att grönssaker har en påverkan på mitt sug och välmående. Jag upplevde mig långt ifrån befriad från mattankar och det var liksom inte alls en najs dag. Dagen efter kände jag mig vätskefylld och stökig i huvudet, jag drömde även mardrömmar på natten. 
 
Jag tror ju allt är biokemi och när jag börjar tänka om jag åt för mycket och börjar dividera om min kropp är svullen eller inte så känner jag att det är min biokemi som stökar med mig. Jag upplever verkligen ett större lugn i huvudet och kroppen när jag håller mig till animalisk föda. 
 
För mig är det det absolut yttersta målet - att bli lugn i kropp och knopp!
 
KÖSS
 
 
6
Ellie

Coolt experiment! Samma för mig om jag äter gurka, fast jag går bananas och vill ha jordnötssmör och bröd, sen blir jag dålig i magen i ett par dagar. Bäst att hålla mig till den mat jag tål.

monica

Jag känner av grädde, filmjölk . Får bara en olustig, missnöjd omättnad hela dagen.

monica

Jag känner av grädde, filmjölk . Får bara en olustig, missnöjd omättnad hela dagen.

Stina

Hej
Spontant tänker jag såhär att ditt sug började redan när du tänkte tanken på att prova. Kanske inte grönsakerna som är hela boven?! 🤔 Bara min tanke

Emmie

Vätskefylld och stökig i huvudet, okoncentrerad och ”dimmig” på samma gång. Så känns dagen efter kolhydrater och alkohol.

Theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare.
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}