Sjukt billig mat

Jag har verkligen sparat pengar den sista tiden sedan jag och Martin dumpade grönsakerna. Det är helt sjukt! Förut la vi ca 1200 kr i veckan på mat till oss båda, men sedan carnivore har det blivit ca 720 kr i veckan! Galet bra!
 
All vår mat är dessutom ekologisk och gräsbetad, ändå sparar vi pengar. Martin äter mer grönsaker än mig, då han gör ett storkok 1 gång i månaden att ha med till jobbet.
 
Martins storkok
1,6 kg köttfärs
3 pkt kidneybönor
3 gula lökar
1 kg rivna morötter
3 pkt krossade tomater
Hemmagjord tacokrydda
Allt steks i mängder av smör och blandas ihop!
 
Detta äter han på jobbet. När han är hemma så äter han 1 stekt lax med massa beasås. Det är liksom standard.
 
Jag varierar mina måltider mellan 2 måltider:
 
Tunna stekta högrevsbiffar med smör och en röra med fläskfärs, bacon och hemmagjort tacokrydda. Jag behöver mer fett än Martin, blir tokig i huvudet annars!
 
På helgerna äter vi en god biff tillsammans, annars ser det väldigt lika ut. Gott, mättande och väldigt sugbefriande. Så himla najs! Att folk säger att det är dyrt med bra mat är ju bara BS, det blir vad man gör det till!
 
KÖSS
 
 
11
monica

Man kan ju räkna på pris per kalori, då är fett väldigt billigt.

Anonym

Hur gör ni beasåsen?

Anonym

Hur gör ni beasåsen?

Anonym

Hur gör ni beasåsen?

Anonym

Hur gör ni beasåsen?

Anonym

Men hemmagjord tacokrydda, då är det okej att använda kryddor? Nyfiken på carnivore och har googlat runt men blir inte riktigt klar över det, eller att man superstrikt inte ska använda det kanske. Så när man har smör till så kan det inte vara en klyfta vitlök i exempelvis?

Elisabeth G

Anonym, varför skulle det inte var okej att använda kryddor? Du kanske blandar ihop rena kryddor med kryddblandningar med allehanda ohälsosamma tillsatser?

Nu är frågan iofs ställd till My men jag kan ändå ge dig vårt egenhändigt utprovade recept på tacokrydda:

4 tsk spiskummin
3 tsk koriander
2/3 tsk chili flakes
1 tsk chilipeppar
2/3 tsk salt

Detta är lagom till ca 800 gram köttfärs.

Pernilla

https://nouw.com/pillaan

🌸 älskar du och färga håret men håret tar stryck utav färg? Då tycker jag att du ska kolla in min blogg denna hår toning gör ditt hår mjukt och det sliter inte alls på håret 💕

Pernilla

https://nouw.com/pillaan

🌸 älskar du och färga håret men håret tar stryck utav färg? Då tycker jag att du ska kolla in min blogg denna hår toning gör ditt hår mjukt och det sliter inte alls på håret 💕

Anonym

För att kryddorna kommer från växtriket tänkte jag främst? Och sådant inte ska ingå i carnivore? Man så extrem kanske man inte behöver vara, det är det jag undrar lite

Theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare.
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}