Sockerkurser

Efter sommaren avslutade vi vår senaste sockerfria kurs - ALLA kurser vi har haft, VARJE gång, av ALLA deltagare - har fått högsta betyg! Då känns det ju verkligen som detta är rätt väg att gå.
 
Nu är det dags för 2 omgångar till:
 
19-20/1 i Göteborg
9-10/2 i Stockholm
 
Det finns bara 2 platser kvar i Stockholm och 4 platser i Göteborg så passa på att boka nu!
 
Behöver du hjälp att bli sockerfri en gång för alla? I kursen Sockerfri NU! i Stockholm som hjälper dig att bli sockerfri och faktiskt förbli sockerfri - Utan att slå dig fram med plågsam viljestyrka. Du kommer få kunskap om:

- Vilka grundstenar i biokemin du behöver få ordning på för att eliminera sötsug
- Vilken mat du skall äta för att eliminera sötsug
- Kunskap om beroendesjukdomen
- Vilka mentala verktyg du behöver för att eliminera sötsug

Du lämnar garanterat kursen med massa ny energi och en vilja, inte en piska, att leva hälsosamt. Sluta använda dig av viljestyrke-metoden, slå på dig själv och piska dig till hälsa. Här lär vi ut hur vi blir hälsosamma utan plåga.

I kursavgiften ingår:

- 2 luncher
- 1 middag på restaurang
- Blodsockermätare
- Goodiebag med grymma märken

Denna kursen lämpar sig lika bra för nybörjare som mer erfarna. Förra kursen topprankades av deltagarna som ALLA betygsatte kursen 5 av 5 - högsta betyg.

Datum GBG: 19-20 Januari
Datum Sthlm: 9-10/2
Tid: 9-17 båda dagarna
Plats i GBG: Theres Svenssons Gata 15, Göteborg
Plats i Sthlm: Sankt Eriksgatan 9
Pris: 5995 ink. moms 

Anmälan: lchfingenjoren@outlook.com

Sagt om kursen från tidigare deltagare:

"Den perfekta mixen av proffessionellt framförd kunskap, humor, kraft & kärlek! 
Ni lyckades få oss alla att känna oss bekräftade, värdefulla & fantastiska! Dessutom var det ju helt ljuvligt att träffa alla underbara sockersystrar!"

"Trygghet av att man kunde vara sig själv. All kunskap och inspiration man fick utav er. Och att ni talar om egen erfarenhet vilket allt kändes så äkta. Tack bästa ni"
 
 
 
8
pernilla

https://nouw.com/pillaan

🌸Du är den starkaste personen jag känner en riktigt krigare 💕
🌸hur mycket ska en människa klara av innan orken tar slut?
🌸kämpa sig uppåt

Rosie

Hej! Tack för intressant blogg. Ville bara tipsa om en blogg tillhörande den berömda kanadensiska psykoterapeuten Jordan Petersons dotter Mikhaila: Mikhailapeterson.com som har botat sina kroniska automimmuna sjukdomar när hon gick över till att bara äta kött. Nu har Jordan Peterson också bytt till carnivore-dieten och blivit av med depression och annat. Lycka till med allt du tar dig!

Theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare.
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Anonym

Och vilka vetenskapliga grunder baseras biokemiinslaget på?
Du säger att livsmedelsverket mfl skor sig på ”sockerberoende” men själv tar du hutlösa priser för att lära ut dina irrläror.
Doesn’t make sense

Anonym

Och vilka vetenskapliga grunder baseras biokemiinslaget på?
Du säger att livsmedelsverket mfl skor sig på ”sockerberoende” men själv tar du hutlösa priser för att lära ut dina irrläror.
Doesn’t make sense

janne

titta vad jag hittade My, kostar inget och man kan gå hur ofta som helst, bra va!

http://www.faa.se/

Lena i Umeå

Janne, nu försöker du slå upp vidöppna dörrar. Första gången jag stötte på FAA var i ett inlägg här hos LCHFintenjören. Hon är alltså redan mycket bekant med detta.

janne

Rätt Lena!
Men varför inte hålla fast vid det då om hon har förespråkat det ngn gång, plötsligt blev ngt annat bättre, kan det vara pengar inblandat månne? Det jag vänder mig emot är alla nya infallsvinklar för att klå sjuka människor på pengar, Faa är en väldigt bra grupp som stöttar varandra dag för dag och där man hela tiden är välkommen utan att det kostar pengar, vad har My för ansvar för dom här kurserna som kostar närmare 6000 kr? då återfallen i den här beroendesjukdomen är hög så borde det i dom här pengarna vara någon slags eftervård och uppföljning ,eller? Hon kanske har det ,jag vet inte. idag var jag på gymmet lena och där fick jag till min glädje hjälpa en blyg kille på 14 år med några övningar och vi kom också överens om att träffas i morgon och träna plankan tillsammans, givetvis allt gratis, och 2 dagar i veckan har jag en annan grabb där jag också hjälper till med träningen, givetvis gratis . skön känsla när man ger och inte försöker profitera på utsatta människor, på min arbetsplats har jag lotsat in några arbetskamrater till nya livskvaliteter genom lite förändringar i deras livsföring, en var i farozonen för att mista sitt arbete pga några värden som inte lirade med hans arbetsuppgifter. givetvis gratis, och inga fantastiska kosttillskott försöker jag propsa på dom, allt finns i en naturlig kostföring. Synd att du bodde så långt bort Lena,(Björkarnas stad?) Hade varit kul med en fika på stan och fått höra mer av dig och dina ideer ang att leva, annars önskar jag dig och alla andra en god fortsättning på det nya året.

PS; givetvis måste man ha en viss personlighet för att moraliskt och etiskt kunna bedriva sådana här affärer, se på super-bloogerskan Isabella Löwengrip som är fullskitad med adhd och står över all kritik och bara går vidare med en enda tanke ;hur hon ska sko sig ytterligare samt tillfredställa sina egna njutningar. Men dom här måste väl också finnas om man tittar i ett djupare perspektiv, dom flesta entreprenörer har ngn form av förstärkt adhd i sig, och i en del fall inslag av narcissismen i sig, se bara på en del bloggerskor som har hamnat i kvinnofällan och som i ur och skur skickar en massa bilder på sig själva för att visa hur snygga dom är, det enda dom förmedlar i dom flesta fall är en snedvriden kroppsuppfattning och många bakåtsteg för feminismen.