Sockerkurser

I veckan avslutade vi ännu en sockerkurs som blev helt fullsatt och det är så himla kul - ALLA kurser vi har haft, VARJE gång, av ALLA deltagare - har fått högsta betyg! Då känns det ju verkligen som detta är rätt väg att gå.
 
Därför har vi satt in 2 nya datum:
 
19-20/1 i Göteborg
9-10/2 i Stockholm
 
Häften av platserna är redan bokade så om du är intresserad är det dags att anmäla sig nu! Här kommer info om kursen:
 
Behöver du hjälp att bli sockerfri en gång för alla? I Februari håller My Addiction kursen Sockerfri NU! i Stockholm som hjälper dig att bli sockerfri och faktiskt förbli sockerfri - Utan att slå dig fram med plågsam viljestyrka. Du kommer få kunskap om:

- Vilka grundstenar i biokemin du behöver få ordning på för att eliminera sötsug
- Vilken mat du skall äta för att eliminera sötsug
- Kunskap om beroendesjukdomen
- Vilka mentala verktyg du behöver för att eliminera sötsug

Du lämnar garanterat kursen med massa ny energi och en vilja, inte en piska, att leva hälsosamt. Sluta använda dig av viljestyrke-metoden, slå på dig själv och piska dig till hälsa. Här lär vi ut hur vi blir hälsosamma utan plåga.

I kursavgiften ingår:

- 2 luncher
- 1 middag på restaurang
- Blodsockermätare
- Goodiebag med grymma märken

Denna kursen lämpar sig lika bra för nybörjare som mer erfarna. Förra kursen topprankades av deltagarna som ALLA betygsatte kursen 5 av 5 - högsta betyg.

Datum: 19-20 Januari
Tid: 9-17 båda dagarna
Plats: Theres Svenssons Gata 15, Göteborg
Pris: 5995 ink. moms (OBS! 6 platser släpps med -10% rabatt, anmäl dig idag för Early Bird rabatt)

Anmälan: lchfingenjoren@outlook.com

Sagt om kursen från tidigare deltagare:

"Den perfekta mixen av proffessionellt framförd kunskap, humor, kraft & kärlek! 
Ni lyckades få oss alla att känna oss bekräftade, värdefulla & fantastiska! Dessutom var det ju helt ljuvligt att träffa alla underbara sockersystrar!"

"Trygghet av att man kunde vara sig själv. All kunskap och inspiration man fick utav er. Och att ni talar om egen erfarenhet vilket allt kändes så äkta. Tack bästa ni"
 
 
 
3
pernilla

https://nouw.com/pillaan

🌸Du är den starkaste personen jag känner en riktigt krigare 💕
🌸hur mycket ska en människa klara av innan orken tar slut?
🌸kämpa sig uppåt

Rosie

Hej! Tack för intressant blogg. Ville bara tipsa om en blogg tillhörande den berömda kanadensiska psykoterapeuten Jordan Petersons dotter Mikhaila: Mikhailapeterson.com som har botat sina kroniska automimmuna sjukdomar när hon gick över till att bara äta kött. Nu har Jordan Peterson också bytt till carnivore-dieten och blivit av med depression och annat. Lycka till med allt du tar dig!

Theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare.
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}