Stress är farligt

Att långvarig stress är farligt är något som alla vet, men VARFÖR vet vi inte direkt. För mig blir allting väldigt mycket enklare om jag förstår varför saker är farliga, då blir det enklare att sätta in de åtgärder som krävs.
 
När vi stressar bildas kortisol i kroppen vilket är jättebra, det har en fuktion om vi skall springa snabbt från ett hot eller om vi skall försvara oss.
 
När vi utsätts för kronisk stress har vi kroniskt förhöjda nivåer, vilket är en helt annan femma. Kroniskt höjda nivåer bidrar till:
 
 • Nedsatt kognitiv förmåga
 • Dämpad sköldkörtelfunktion
 • Blodsocker obalanser, såsom hyperglykemi
 • Sömnstörningar
 • Muskelförtvining och svaghet
 • Förhöjt blodtryck
 • Sänkt immunförsvar
 • Långsam sårläkning
 • Ökad fetma i bålen
Trista biverkningar - eller hur? Men det slutar inte där. Vi kvinnor skall vara extra vaksamma på stress. Binjurarna producerar bland annat hormonet kortisol. För att kortisol ska kunna bildas behövs progesteron. Om binjurarna är utmattade prioriterar kroppen att bilda kortisol av progesteron vilket resulterar i att progesteronnivåerna sjunker och du får så kallad östrogendominans! Inte bra för oss med PCO/S, inte bra för någon kvinna. 
 

Progesteronets funktioner

 • Det balanserar östrogen
 • Det reglerar menscykeln
 • Det är antidepressivt och lugnande
 • Det påverkar sexlusten
 • Det är vätskedrivande
 • Det är ett förstadium till kortisol
 • Det förhindrar för stor produktion av kortisol
 • Det är viktigt för att du inte ska få missfall
Vi vill liksom ha balansen mellan progesteron och östrogen, det är viktigt för oss kvinnor. Vi vill inte ha en östrogendominans.
 
Med denna kunskap i bagaget kan vi verkligen adressera vår stress - att sätta in åtgärdet. Ofta krävs det att man ser över livet och lägger in mycket återhämtning.
 
KÖSS
 
 
 
5
Anonym

Hej! Var beställde du din progesteronkräm som du använde tidigare? Och vad fick du för effekter? Hälsningar en lchfare med stora problem med vätskeansamlingar i kroppen✨

Anonym

Hej! Var beställde du din progesteronkräm som du använde tidigare? Och vad fick du för effekter? Hälsningar en lchfare med stora problem med vätskeansamlingar i kroppen✨

Paula

Nej stress är inte bra. Det värsta är att jag blir stressad av att tänka på att INTE stressad.

Paula

Nej stress är inte bra. Det värsta är att jag blir stressad av att tänka på att INTE stressad.

Theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare.
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}