Synbiotika

Detta är en annons från BODYSTORE och innehåller reklamlänkar
 
När jag började med carnivore, och även perioder med keto, så har jag haft problem med magen och regelbundenheten. Jag kände att det förvärrades på carnivore då magen fick en helt annan föda. I början på carnivore så gick även mitt blodsocker hejvilt. Har ju ätit prebiotika i form av bönor innan, men det är ju egentligen inte optimalt då bönor försämrar näringsupptaget.
 
Jag har dock verkligen gillat bönor, dels för att det håller min mättnadskänsla bra men också för att det kändes som att jag fick en bra blodsockerkontroll. Tyvärr kan det trigga mitt sug, så även grönsaker. På kött och smör är verkligen suget som bortblåst - det är hur häftigt som helst.
 
däremot har jag lagt till en pusselbit - synbiotika. En gång per dag tar jag en pulverpåse som är fulladdad med probiotika och prebiotika. Probiotikan är våra små kompisar i tarmen och prebitoika är fibrer som går ner till tjocktarmen och blir mat. Hur bra är inte det då? Hur bra som helst!
 
Resultatet är att jag har en sjukt bra blodsockerkontroll - utan de negativa effekterna av bönor - är regelbunden i mina vanor och mår kanon. 
 
Man kan dividera hejvilt om det där med att man inte skall äta kosttillskott i Carnivore men jag tänker att förr i tiden fick vi naturligt i oss bakterier, vi bodde ute i naturen och de var liksom överallt. De flesta av oss idag lever urbant och kliniskt så vi får inte i oss det på samma sätt.
 
Vi vet idag att prebiotika hjälper oss att få lägre blodsocker vilket möjliggör en effektivare viktnedgång. Min empiriska studie med n=1 visar att min biokemi funkar skitbra ihop med det. Stormtrivs helt enkelt!
 
Du kan klicka hem din egna synbiotika HÄR (länk)
 
KÖSS
 
 
1
Göran Sajland

Kan du tänka att dela Oscar Sajlands öde med hans hjärntumör, diagnosen han fick 15/12 2017, på dina medier? Snälla läs om vår resa http://www.saveoscarsajland.com/ och https://goransajland.vimedbarn.se/. Vi behöver hjälp att sprida hans resa för att kunna bekosta behandlingarna.