Använd din urkraft

Beroendesjukdomen är verkligen inte en nackdel - tvärtom! Beroende är en jäkla superkraft när vi lever i tillfrisknande. När vi är sjuka i vårt beroende isolerar vi oss och tappar hoppet om livet, men när vi lever fria från våra utlopp kan vi använda den energi vi la på drogandet till vår absoluta fördel! Dessa saker är (bland annat) din urkraft:
 
- Effektivitet
Jag åstadkommer lika mycket på en eftermiddag som en normis gör på en vecka. Jag jobbar för 3 personer. Den kraft som sockret och alkoholen tog av mig kanaliserar jag in i vad jag gör. Det gör att jag kan jobba heltid, driva 2 företag, utbilda mig till sockerberoendeterapeut, driva en blogg, podd, hålla egna sockerkurser. Lite på mig, release your power!
 
- Lojalitet
Eftersom många utav oss beroende är fruktansvärt rädda för att bli övergivna är vi lojala in i döden. När vi är aktiva i vårt beroende projicerar vi ofta vårt dåliga mående i yttre faktorer så som jobbet, relationerna osv. När vi lever i tillfrisknande inventerar vi alltid motivet bakom och dessutom så hatar vi uppbrott, därför är vi lojala mot våra relationer och mot vår arbetsgivare.
 
- Envishet
Jag vet inte hur många jobb jag har tjatat mig till, jag är verkligen envis. Då allt vårt dietande i tidigare liv har gjort att vi är vana att falla-resa oss upp, så lägger vi numera den envisheten på att få vår vilja igenom. 
 
- Kreativitet
När vi drogar tvingas vi manipulera vår omgivning för att täcka upp vårt drogande och få tillgång till vår drog. Det gör att vi tränas i att vara kreativa (med sanningen) och när vi lever drogfria kan va ta den kreativiteten och kanalisera den i skapande och lösningsförmåga.
 
Mitt beroende idag är ingen förbannelse, det är en urkraft som hjälper mig varje dag!
 
KÖSS
 
 
8
Pär Dahlsten

Fränt från den synvinkeln har jag aldrig sett det.Har bara sett det som en börda varje gång man socker torskade. I helgen var jag bjuden på surströmming. Som hör till så skulle det vara vodka ,smakade bara skit. Sen var det en som tog fram vad som kallas "naturgodis" sockerbomb torkad banan med yoghurt överdrag. Provade en bit, sockersuget slog igång på alla cylindrar. Nu är det inget problem att hålla sig ifrån det men för ett år sedan så hade jag nog vräkt i mig allt ihop om jag hade fått varit ensam med påsen.

Anonym

Jag skrev någon gång att jag tyckte du hade för många samarbeten My. Förlåt! Alltså det du gör för mig är ovärdeligt och jag är så tacksam för det! ♥️♥️♥️

Ida

HAHA alltså de hade lika gärna kunnat vara jag som skrev de här inlägget. Jag håller fullständigt med! jäklar i min låda vilken superkraft beroende är. Att ha beroendesjukdomen är verkligen en gåva NÄR en lever i tillfrisknad. Tror att när vi fått verktyg för sjukdomen samt hittat våra kall, vad vi brinner för då är vi helt jäkla ostoppbara! I LOVE IT!

Anonym

Jättebra skrivet!

Anonym

Är så jävla trött på att du hela tiden skriver om att du driver massa företag och jobbar stenhårt och fokuserar på vikten. Herregud My du är inte den enda som gjort en viktresa. Mikaela Möller hon sitter inte och skryter om de. Det är roligt att du bloggar men skriv inte samma sak 58 gånger! Jag vill även påpeka att äta kött och smör är inte hälsosamt! Herregud kör på låg kolhydrats kost istället de kommer du må bättre av.

Haha

Ovanstående inlägg. Vad är inte lchf om kött och smör är det 🤪
Och vill du inte läsa bloggen, läs något annat för om du inte visste det så finns inget tvång på att läsa alla inlägg från my.

Anonym

Hållkäften och låt My svara !!! Ni är efterblivna som tror på en sån konstig kost.

Anonym

Hållkäften och låt My svara !!! Ni är efterblivna som tror på en sån konstig kost.