Bli sockerfri

Vi har en härlig start på hösten framför oss. Efter semestertider brukar vikthets och projekt sätta igång och det är många utav oss som vill se över hur vi äter. Det är inte så himla lätt när man lider av ett sockerberoende! Är vi slavar under sockret så går det inte att fixa själv - vi kanske klarar ett par veckor men sedan faller vi dit igen. Been there, done that! Alltid har jag försökt att övertyga mig om att det bara är att skärpa till sig!
 
Känner du igen dig?
 
- Jag smyger med maten
- Jag skäms över hur jag äter
- Jag är fixerad vid vikt och mat
 
Då kan du lida av ett sockerberoende! Jag kämpande själv i ÅR med mitt sockerberoende och störda kroppsideal. Jag föll och reste mig om och om igen. Idag har jag en hel verktygslåda som jag vill dela med mig utav, och därför kan du gå mina kurser. 
 
Du kan antingen gå en som jag har via webben i 6 veckor varje måndag. Oroa dig inte - passar inte tiden kan du alltid se varje föreläsning efteråt via nätet. Där kommer du få tillgång till Sockersystrar och konkreta verktyg som faktiskt fungerar. Du behöver bara klicka på en länk och så kommer du till kursen! Förra gången tillfrisknade 32 kvinnor tillsammans och den fick betyget 4,8/5. Boka din plats redan nu - antal platser är begränsade! OBS! Funkar inte vissa tider/datum för dig så är allt inspelat så du kan se dem efteråt!
 
Sockerfri NU! Sockerdetox-helg med biokemisk inriktning i Stockholm 22-23/9
 
OBS! Bara 2 platser kvar!
 
- Hur du trackar och använder blodsockerkontroll för att eliminera sötsug
- Vilka grundstenar i biokemin du behöver få ordning på för att eliminera sötsug
- Vilken mat du skall äta för att eliminera sötsug
- Kunskap om beroendesjukdomen
- Vilka mentala verktyg du behöver för att eliminera sötsug

I kursavgiften ingår:
- 2 luncher
- 1 middag
- Blodsockermätare

Denna kursen lämpar sig lika bra för nybörjare som mer erfarna. Du kommer få ett helt nytt förhållningssätt till hur du skall hantera sockret.

Datum: 22-23/9
Plats: Sankt Eriksgatan 9, Stockholm
Pris: 5495

Anmälan: lchfingenjoren@outlook.com
 
2/3 av platserna är redan slutsålda, så boka på dig redan idag! 
 
Med hjälp av mina verktyg så har jag gått ner -95 kilo och lever fri från sötsug. Det är en fantastisk känsla! Och jag har inte plågat mig ner i vikt eller piskat mig fri - jag lever och mår så himla bra i min sockerfrihet! Mitt mission är att hjälpa andra som fortfarande lider - det gör vi tillsammans! Sluta jojobanta, sluta kämpa med vita knogar - skaffa dig en grym verktygslåda och må väl i din sockerfrihet!
 
KÖSS