En udda samling

Detta är ett samarbete med CERVERA och innehåller reklamlänkar 
 
Jag är sååå himla glad att jag får presentera en ny samarbetspartner till bloggen: CERVERA! Och nej, jag får igen gigantisk summa för varje inlägg utan en liten provision om du väljer att köpa något jag tipsar - som jag också gillar :D
 
Ett av mina absoluta favoriter är just porslin av olika sort! När jag valde att bli sockerfri för ett par år sedan så är det sååå viktigt för mig att duka fint och lägga energi på det, att inte servera mitt bubbelvatten i ett tråkigt glas bara för att det är vatten och inte sprit! Eller att servera min sockerfria middag på en fin tallrik och inte bara slafsa upp det. Det är verkligen extra guldströssel över maten tycker jag!
 
Jag har ett konstigt samlingsintresse som alla mina kompisar tycker är jätteudda. JAG ÄLSKAR MUGGAR!!! Alltså jag samlar på muggar som andra samlar på frimärken, det är helt sjukt vad många muggar jag har! Jag brukar köpa 1-2 av varje mugg och så blir jag så glad av de olika muggarna. Mina kompisar får välja vilken mugg de vill ha när de kommer hit på kaffe. Det är ROLIGT att dricka ur olika muggar! Och jag dricker mycket varm dryck under dagens lopp, kaffe och massa te. Det är en lyx att välja vilken mugg jag vill ha just då.
 
Titta på denna mugg , JAG DÖÖÖR! Så min stil, prickar utanpå och ett härligt blått mönster inuti! Så himla najs att dricka ut och klarar en hel fettkaffe till frukost - PERFEKT!
 
Blir så glad av denna mugg! Jag köpte en och nu har jag druckit ur den varje morgon xD
 
DU HITTAR MUGGEN HÄR (LÄNK)