En vanlig dag

"Med allt det du gör, kan inte du berätta hur en vanlig dag ser ut för dig?"
 
Jovisst kan jag det! Det är full fart i mina dagar, från morgon till kväll! Jag reser ju en del på mitt jobb, så då blir ju dagarna ovanliga men annars ser de ut såhär:
 
Vardagar
04.45 - Vaknar av mig själv full av energi. Brygger te, äter kosttillskott och sminkar mig samtidigt som jag dricker mitt te.
06.30 - Sitter på bussen in till stan. Äter 2 kalla pannbiffar med smör som jag slagit in i folie. Lyssnar på Rix morgon zoo och svarar på mail.
07.30 - Avstämning med mina medarbetare och sedan kör jobbdagen idag, fyllt med möten.
11.30 - Lunchträning eller representationslunch
16.30 - Siktar på att avsluta för dagen. Svarar på mail och lyssnar på lugn musik på bussresan hem.
17.30 - Äter en middag
18.00 - Håller sockerdetoxkurs, går på 12-stegsprogram, sponsrar en sponsee eller om Martin inte jobbar kväll så hänger vi
20.00 - Preppar inför frukosten, förbereder outfit, kosttillskott och te
21.00 - Skriver dagbok och summerar dagen
22.00 - Natti natt!
 
Helger
05.00 - Går upp i myskläder och brygger en kanna te
05.30 - Fakturerar, skriver veckans blogginlägg, preppar inför sockerdetoxkurserna, pluggar
10.00 - Om Martin inte jobbar vaknar han då och så myser vi någon timma
11.00 - Träning, kondition oftast
12.00 - Lunch och dusch
13.00 - Fortsatt jobb med bloggen, podden, företagen, utbildningen
15.00 - Preppar veckans middagar och matlådor
18.00 - Äter en supergod middag tillsammans med Martin eller någon kompis
 
Jag är altid uppe med tuppen och har mest energi på morgonen, anpassar mina dagar efter min energi och jag får mest gjort på morgonen. Jag jobbar extremt många timmar, men det är väldigt kul och jag har enorm energi. Det hade aldrig gått om jag inte åt bra och tränade. För många kanske det ser uppstyltat ut, men jag älskar mina rutiner och de ger min beroendehjärna trygghet. Plus att en hjärna orkar bara ta ett visst mått av beslut så genom att ha rutiner så slipper vi slösa besluten på vardagliga saker. Dessutom är allt väldigt roligt! Hur ser dina dagar ut?
 
Vi alla har samma mängd timmar på dygnet, och istället för att lägga dem på serier och massa onödig skit har jag valt att lägga mina timmar på det jag brinner för. Ibland känner jag att det är svårt att få ihop allt, men oftast har jag bara det superkul. Utan socker, kolhydrater, alkohol och massa skärmtid hinner man åstadkomma mycket i livet!
 
KÖSS
 
 
 
5
Anna

Eller så springer man jääääkligt fort in i en vägg. Jag har levt på det sättet och jobbat mycket, jobbar än idag mycket. Men har lärt mig att den där väggen dyker upp farligt fort om man inte är uppmärksam.

Anonym

Nio timmar är ju inte så mycket. Det är ju bara lite längre än en vanlig arbetsdag. Det är ju i kombination med allt det andra som det kanske blir mycket, men det är ju självvalt.

Anonym

Nio timmar är ju inte så mycket. Det är ju bara lite längre än en vanlig arbetsdag. Det är ju i kombination med allt det andra som det kanske blir mycket, men det är ju självvalt.

Hanna Karlsson

Jag älskar att komma upp tidigt på morgnarna men i höst har jag varit alldeles för trött. Jag vill ha mer energi!!!

Kul att läsa om hur dina dagar ser ut. :-)

Alicia Persson

Jag tror att så länge man gör det man älskar och brinner för så håller det att köra 110% nästan varje dag :)

Min dagar är triviala, men det passar mig alldeles utmärkt, jobbar heltid tvåskift och rattar truck på ett megastort centrallager, trivs som firren i havet med det höga tempot, fysiskt tunga arbetet och tydliga rutinerna. En typisk kvällsvecka: Kliver upp 07:00, dricker kaffe och sitter i köket med mjukiskläder och njuter av tystnaden och landar i dagens bestyr. Plockar undan lite, kikar en sväng på YouTube och läser nyheter. Äter lätt frukost kl 11:00, tränar 12:00-13:00. Duschar och gör mig redo för resten av dagen, läser kanske lite i soffan 13:00-14:00. Lagar mat, fixar matlådor och äter 14:00-15:00 och sedan åker jag och jobbar kvällsskift 16-24. Tar en dusch, borstar tänderna och sover gott 01-07 dagen därpå :)