Föreläsning i Göteborg

Har du provat typ 1000 dieter men ingenting funkar i lägden? Känner du att du är klar med jojjobantandet? Att du behöver verktyg för att sluta slåss med dig själv men ändå uppnå en god hälsa? Då är föreläsningen Sockerberoende & din individuella biokemi något för dig. 
 
Under föreläsningen berättar jag hur jag gick ner -95 kilo och lever i firhet från sockerberoendet och andra halvan av föreläsningen gästas av Ewa Meurk som ni kan höra i avsnitt 35 av podden Sockersystrar. Förövrigt det mest populära avsnittet!
 
Ewa är funktionsmedicinsk terapeut och kommer ge dig grunderna i din individuella biokemi för en effektiv viktnedgång och hur du kan läka och tracka din biokemi för optimal hälsa. 
 
Du kommer lämna föreläsningen med massa ny energi och dessutom med massa kunskaper som du kan använda för att sluta slå på dig själv, leva livet fullt ut och nå din optimala hälsa.
 
Nu har jag också en rabattkod, använd koden SOCKERSYSTER för att få -10% rabatt på dina biljetter! Förra gången blev det fullbokat på några dagar så passa på att knip din biljett asap.
 
Mina senaste föreläsningar har fått betyget 4,9/5 i snittbetyg - så jag är säker på att föreläsningen kommer ge dig lika mycket som för tidigare deltagare!
 
BOKA DIN BILJETT HÄR (LÄNK)
 
Datum: 22/11
Tid: 18.00-20.00
Plats: Theres Svenssons Gata 15, Göteborg
 
Sagt om föreläsningen:
 
"Allt var så bra och jag är supernöjd. Bra upplägg och du kan verkligen konsten att berätta My. Blev taggad på att bara kötta vidare i mitt tillfrisknade. TACK till dig och Ewa!"
 
KÖSS
 
 
 
2
Kajsa

Keep up the good work!!

En liten notis bara: Ewa sa att insulin är tillverkad i levern (runt minut 37:12), när det faktiskt är bukspottskörteln som är det enda organ som kan tillverka insulin. Levern tillverkar galla däremot, samt förvarar glycogen. :)

Camilla

Hej My!

Vad hände med bönorna du testade till maten ett tag? Vet att du äter din egen variant av carnivore nu, så bönor är kanske inte aktuellt längre. Men är nyfiken på hur länge du körde lchf + bönor? Funkade det bra i längden? Varför slutade du osv.

Har nämligen introducerat kidneybönor till min carnivorekost för att se om det funkar med mer kolhydrater.

Ha det gött och tack för peppande blogg!

:-)