Föreläsning i Stockholm

Idag är sista dagen som det går att anmäla sig till vår sockerdetoxkurs i Stockholm 22-23/9. På kursen kommer du få verktyg och kunskaper för att klara dig sockerfri och det var genom en sådan kurs jag blev sockerfri - en gång för alla!
 
Det är liksom ingen idé att prova ännu en diet, eller ännu ett kostupplägg. Eller att köpa ett svindyrt gymkort som bara ligger och kostar pengar. Vi som har ett sockerberoende eller äter tvångsmässigt behöver andra verktyg än så, vi behöver liksom titta på vår beroendesjukdom. 
 
Under helgen kommer du bli väl omhändertagen av mig och funktionsterapeuten Ewa Meurk - hennes avsnitt i Sockersystrar ( avsnitt 35) var det populäraste vi har haft. Hon kan verkligen sin sak!
 
Under helgen kommer du få stenkoll på hörnstenarna i biokemin, boosta din bodypositivity och det absolut viktigaste verktygen för att du skall hålla dig till din matplan. Allt ligger på plats efter helgen. Du får dessutom tillgång till ett supportnät av 50 andra sockersystrar som du kan ta hjälp av i ditt tillfrisknande.
 
Det finns bara 2 platser kvar, så det är bara att slå till!
 
Pris: 5490 (ord.pris: 8000) 
Kurs, blodsockermätare, 2 luncher och 1 middag ingår
 
Anmälan: lchfingenjoren@outlook.com
 
Ses vi där?
 
KÖSS
 
 
1
Johanna

Wow vad snygg du är i den röda klänningen My!