Kosttillskott för Sockerberoende

Detta är ett samarbete med Upgrit 
 
Sockerberoende är inte en mental sjukdom som bara beror på barndomstrauman, sockerberoende är en sjukdom som beror på en hjärnskada och en trasig biokemi. Ett stabild tillfrisknande innebär att vi behöver stöttning biokemiskt - går vi omkring med en trasig biokemi är det i princip omöjligt att hålla sig sockerfri - kroppen kommer att utlösa cravingsattacker då när vi äter så ökar sannolikheten att vi får i oss de briser som våra kroppar har.
 
Visste du att sannolikheten ökar markant för tillfrisknande om vi stöttar upp med kosttillskott? En studie visade på att man kunde tredubbla tillfrisknandet hos alkoholister när man stöttade upp dem med rätt kosttillskott. Drogar vi är liksom kroppen trasig och det är omöjligt att driva ett krig mot sin egen kropp.
 
 
Ett stabilt tillfrisknande basar i 3 faktorer:
 
- 10% är rätt mat
- 40% är biokemi
- 50% är miljö och gemenskap
 
Jag har tillsammans med Upgrit tagit fram 3 paket för Sockerberoende som ligger till grund för att täcka de mesta bristerna vi har i vår biokemi - så du kan stötta upp med rätt förutsättningar att slippa sötsug. Där kan du välja på 3 olika paket av sockerberoende - Guld, Silver och Brons. Här har du verkligen S.O.S för oss sockerberoende för att stötta upp vår biokemi och minimera de fysiska cravingsen.
 
Du hittar mina paket HÄR (LÄNK)
De är dessutom -10% nedsatta i pris i jämförelse om du plockar ihop dem själv.
 
KÖSS