MCT-Olja och L-glutamin

Detta är ett samarbete med Upgrit 
 
Då jag håller min webbkurs i socker nu så poängterar jag 2 viktiga tillskott i för att minska sockersuget. Det ena är L-glutamin och det andra är MCT-olja. Hela första året efter jag sockerdetoxat sprang jag runt med L-glutamin och MCT-olja i handväskan, det hjälper enormt vid paniksug! IDag 3,5 år senare, grips jag inte av samma sug och därför använder jag det inte så ofta. MEN, har alltid det på min skrivbord på jobbet, i fall jag skulle få sötsug! Det gället att ligga steget före ;)
 
L-glutamin
Häll i 2 tsk i iskallt vatten och rör ut, drick. Sötsuget försvinner på ett par minuter. Är enda aminosyran som kan korsa blod/hjärnbarriären. 
 
MCT-olja
Är som socker, fast olja. Ger snabb energi och gör oss glasklara i i huvudet. Börja försiktigt, då magen kan braka annars. 1 tsk räcker i början.
 
Jag känner ju upgrit-folket, bland annat Jonas Berqvist och Mattias Ribbing och de brukar vara schyssta och ordna rabattkoder till de som går mina kurser. Så tänkte dela med mig av det även till dig som läsare.
 
Koden är: MYS1809 och ger -10% rabatt på MCT-olja och L-glutamin
 
Du hittar L-glutamin HÄR (Länk)
 
Du hittar MCT-oljorna HÄR (LÄNK) - rekommenderar att köpa små flaskor du kan placera ut där du brukar vistas, som exempelvis jobbet, hemma, hos barnbarnen.
 
KÖSS