Mycket på en och samma gång

Det är verkligen mycket i mitt liv i höst. Det är GALET mycket! Du vet, det är på den där nivån att man blir helt tokig! Vi bygger hus med inflytt vecka 18 nästa år, det är stambyte på lägenheten så vi har flyttat in hos svärföräldrarna i 7 veckor, 100% jobb, 2 företag att sköta, bloggen, podden och min utbildning till beroendeterapeut med inriktning socker.
 
I en sån här situation krävs en stor dos med självsnällhet. Vi behöver en hel del förståelse för oss själva. Jag prioriterar vila och förstår att jag inte orkar så mycket annat än att ta det lugnt efter jobbdagarna. Det krävs också en hel del planering. Jag har ju världens bästa svärföräldrar så de har gett oss plats i både kyl och frys. 
 
För mig har en enda sak veto - min mat. Den går före ALLT annat! Maten MÅSTE funka, för funkar inte den funkar ingenting annat. Martins föräldrar äter ju också vanlig mat, det var länge sen för mig att jag bor ihop med några som äter vanlig mat. Därför har inte jag råd att vara hungrig, så jag behöver äta mer för att inte bli lockad Ärligt talat så är jag lite rädd.... Att bo 7 veckor med fri tillgåg till carbs gör mig orolig. Som tur är så är så har jag massa support runt omkring och är van att planera. 
 
Jag väljer att ta en dag i taget där jag planerar allt eftersom. Jag söker stöd i min omgivning och i min man. Jag kan inte leva mer än 24 timmar i taget. Men det är en utmaning nu, och det får det vara.
 
Så mina tips för att klara stressiga perioder är:
 
- Självsnällhet - ge dig själv förståelse
- Banta inte - fokusera på bra och näringsrik mat
- Vakta din vila - den är nummer 1
- Ge din mat veto - fungerar inte maten, fungerar ingenting
- Lev 24 timmar i taget - tänk och oroa dig inte för saker som ligger längre fram i tiden
 
 
KÖSS
 
 
2
Elin

Precis exakt vad jag behövde läsa just nu! Satt upp alldeles för många måsten just nu för mig själv som skapar stress, men har så svårt att vara självsnäll och lyssna på kropp och själ som säger snälla lugna läget och vila EN dag. Nä idag är det jag som taggar ner, prioriterar vila och mys med stora barnen, dricker kaffe och återhämtar mig från alla krav som jag själv satt upp

Influencer Paradise

Alltså jag är så himla imponerad av dig, cudos!