Sista anmälningsdag till webbkurs i socker

Idag är sista dagen du kan anmäla dig till min webbkurs i socker, och det är bannemej inte många platser kvar!
 
Är du sjukt trött på att banta, hetsäta, banta, hetäta? Är du trött på att hata din kropp och dig själv? Tvivlar du på din viljestyrka och din inre kraft? Alltså - DET FINNS ETT ALTERNATIV! Ett som gjorde mig stark, frisk och -95 kilo lättare. Sluta slåss mot dig själv och din kropp och adressera kärnproblemet! åååååh jag önskar att jag kunde hjälpa hela världens frenetiskt bantande människor, det gör mig så jävla ont hur många av oss som lider helt i onödan!
 
I förra omgången så tillfrisknade 32 urstarka kvinnor. Jag fick mail där man skrev att man bara hade klarat vara sockerfri/hetsätningsfri i några dagar innan, men nu klarat månader! Det är en sån jäkla härlig känsla - att leva fri från tvångsmässiga tankar! 
 
En vanlig sockerkurs kostar typ 8000 men min webbkurs som håller på 6 veckor kostar bara knappt 2000. Så passa verkligen på att anmäla dig idag, jag har inte planerat upp något nytt kursdatum.
 
6-veckors Webbkurs med start 10/9
Oroa dig inte - passar inte tiden kan du alltid se varje föreläsning efteråt via nätet. Där kommer du få tillgång till Sockersystrar och konkreta verktyg som faktiskt fungerar. Du behöver bara klicka på en länk och så kommer du till kursen! Förra gången tillfrisknade 32 kvinnor tillsammans och den fick betyget 4,8/5. Boka din plats redan nu - antal platser är begränsade! OBS! Funkar inte vissa tider/datum för dig så är allt inspelat så du kan se dem efteråt!
 
 
Efteråt har du möjlighet att gå en uppföljare för att få stöd i din vardag samt att du har tillgång till ett forum med andra tillfrisknande människor. Precis det som behövs för en sockerfri vardag!
 
KÖSS
 
 
1
Jenny

Passar den inte för män?