Sockersystrar 46 - Annika Dahlqvist och historian om LCHF

Detta avsnitt är verkligen ett drömavsnitt för mig, att få intervjua starka läkaren Annika Dahlqvist  som är urmodern till LCHF. Det var hennes böcker tillsammans med Sten Sture Skaldemans som räddade mitt liv 2010 när jag stod i kön för en fetmaoperation. Det är en gripande berättelse hur Annika blev uthängd i medier och riskerade sin legetimation i kampen mot de allt stigande välfärdssjukdomarna i samhället. Och Annika vägrade att ge sig. Här snackar vi en stark kvinnlig förebild, en kvinna som vägrar vika sig och tar kampen för alla oss som bantat sönder livet och våra kroppar.
 
Vill du veta hur den gyllene 5% regeln kom till? Då skall du absolut lyssna på detta avsnitt! Du kommer tappa hakan!
 
Tack Annika att du räddade mitt liv, du är fantastisk! Och TACK att du är en sån fantastik förebild för oss kvinnor!
 
 

HJÄLP oss att sprida, dela och likea. Det är du som bestämmer över podden Sockersystrars framgång, ju mer du delar desto mer spridning får den. Kanske kan vi rädda en matmissbrukare?

 

Podden har legat uppe på topp 100 av Sveriges mest lyssnade podcasts samt topp 10 i kategorien hälsa. Fortsätt dela, likea och kommentera. Detta är ett steg för att få samhället att erkänna att vår beroendesjukdom finns, så fler kan få RÄTT hjälp. Att de som inte har råd till behandling ändå skall få det.

Podden hittar du via iTunes, Acast, Podcaster eller streamat här under. Finns där poddar finns!

 

Följ oss på Instagram @Sockersystrar

Och på Facebook @Sockersystrar
Vill du ha pepp och gemenskap, gå med i vår facebook-grupp: Sockersystrar