Stressa ner biokemiskt

Detta är ett samarbete med Bodystore och innehåller annonslänkar
 
När det konstaterades att jag hade PCOS så konstaterades det samtidigt att det inte var för att jag hade problem med högt blodsocker - min variant är inte metabolt utlöst.
 
När jag fick hjälp av Hercare så var prio 1 att komma ner i stress. Jag fick sluta träna, sluta hetsa och prioritera min stressnivå först. Ett led i det är även titta på biokemisk support för min kropp att klara av mer stress.
 
Detta är kosttillskott som hjälper alla mot stress, inte bara för oss med PCOS.
 
KSM-66
 
KSM-66 finns det gott med studier på. Det är populärt för alla som vill öka lugnet, kraften och lusten. 
  • Fullspektrumextrakt av Ashwagandha
  • Ekologiskt odlat
  • Vid stress och trötthet
  • Kliniskt dokumenterat kostillskott

Nya studier bekräftar användningen och visar att Ashwagandha (KSM66®) bidrar till ökad stresstålighet, fysisk och mental kapacitet, känslomässig balans, lättare insomning, avslappning, återhämtning och ork. Dessutom stödjer Ashwagandha mannens sexuella funktion och kvinnans reproduktiva organ samt bidrar till energi, uthållighet och ökad muskelmassa vid träning.

KSM66® är ekologiskt framställd genom "GREEN CHEMISTRY", en metod där varken kemiska lösningsmedel eller alkohol använts. Resultatet är ett lättupptagligt fullspektrumextrakt med naturens hela komplexitet och balans av de aktiva ämnena.

 

Du hittar KSM-66 HÄR (klick)
 
Rhodiola
 

Rhodiola rosea, rosenrot, är en adaptogen (binjurestödjande) växt som ökar kroppens förmåga att motstå fysisk och känslomässig stress.

Rhodiola är en hjärnadaptogen som kan hjälpa till att balansera serotonin, norepinefrin och dopamin utan att orsaka sömnighet eller trötthet. 

Du hittar Rhodiola HÄR (klick)

 

 
2