Att bry sig om andra

Något vi sysslar med som är högst mänskligt är att försöka räkna ut vad alla andra tycker om oss. Om jag gör si vad tänker hen då? Om jag gör så, blir det fel då? Överlag läggs mycket energi på det, vilket inte alls är konstigt då vi är flockdjur och behöver varandra för att överleva.
 
Andras åsikter som hot
 
I affärsvärlden är det personliga varumärket oerhört viktigt. Många går omkring och oroar sig vad kunden/ledningen/kollegorna tycker och tänker om en. Det kan bli som en oändlig skivspelare som spelar samma spår om och om igen. Vissa till och med använder det som hot - när du är X va tror du att dem tycker om dig då? Det liksom berör vår allra innersta rädsla att inte bli accepterad, att inte få höra till. Det blir så viktigt.
 
Det samma gäller med vikten - vi blir rädda vad alla andra skall tycka om våra kroppar, va de skall tänka om vi går upp 5 kilo. Vi är övertygade om att alla ser oss som dåliga och lite mindre värda.
 
Mer värt att vara genuin
 
Jag är en odd bird i många sammanhang. Dels är jag supermjuk i mitt ledarskap, jag skrattar högt och jag klär mig i crazy kläder. Detta blir annorlunda om man ser på den stora massan av auktoritära ledare, där alla håller ljudnivån nere och klär sig i marint. Jag äter annolunda, jag känner mycket och jag har väldigt roligt.
 
Det som får mig att våga är att jag vet att mitt motiv är ärligt. Jag vill min grupp det allra bästa, jag vill min arbetsgivare det allra bästa och jag vill min omgivning det allra bästa. När jag gör fel vet jag att det inte var med uppsåt att skada men att det ibland blir fel. Men jag är aldrig fel.
 
Jag har insett att jag inte mår bra när jag försöker låtsas vara någon annan, det blir inte bra. Det är alltid mer värt att vara genuin. 
 
Att gå upp i vikt
 
När vi går upp i vikt handlar det mindre om viktuppgången och mer om att få lov att höra till. Samhället är utformat så att ju smalare du är desto mer bra egenskaper bär du på. Det gör att vår självkänsla åker på en redig däng när vi går upp i vikt - vi tror att vi blir mindre värda. 
 
Att gå upp i vikt handlar också om att vara genuin och granska motivet. Är vi sjuka i sockerberoende, metabola tillstånd eller könshormonerna är vajsing så är det ju inte vårt syfte att skada någon annan. Det handlar om att öva på att älska sin kropp i varje given stund. En kropp är inte något statiskt, den ändras från stund till stund. 
 
 
KÖSS
 
 
2
Hanna Karlsson

Så bra skrivet! Det är alldeles för lätt att bry sig om vad andra tycker istället för vad man själv känner och tänker.

Theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Förbanna en förälskad älskare.
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}