Business blus

Detta är ett samarbete med CELLBES och innehåller annonslänkar
 
För ett par veckor sedan släpade jag med Martina Johansson runt om hela gbg för att hitta en blus med kedjetryck på - hade sett en bild på nätet och det var så sjukt snyggt! De vi hittade satt dåligt eller så var det fult tryck - tillslut hittade jag den perfekta på cellbes!😎
 
Det är egentligen en over-size blus men eftersom min kropp är timglasformad så kan jag inte ha oversize - då ser jag ut som en kub. Jag stoppar alltså alltid in mina blusar i byxorna för att markera midja och framhäva mina fina kroppsformer.
 
Denna blus hade jag på jobbet och jag fick galet mycket komplimanger!
 
Visst är den snygg? Så himla luftig och fin också, jätteskön när det är varmare.
 
Du hittar blusen HÄR (klick)
 
KÖSS
 
 
3
Anonym

Tack för ditt inlägg på Instagram idag! Att du är äkta och genuin och kan visa flera sidor. Gillar dig ännu mer nu! ⭐️

Anonym

En annan sak. De personer som mobbade dig under din uppväxt. Har de någonsin kontaktat dig och bett dig om ursäkt för deras beteende?

theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Förbanna en förälskad älskare.
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}