Fedelta

Detta är ett samarbete med Fedelta

Som egenföretagare är det en tuff marknad där ute. För att lyckas krävs hårt arbete, engagemang och smarta investeringar. Det är inte alltid lätt att få till dessa investeringar då det krävs att banken verkligen tror på dig om du skall få låna kapital. Men det finns andra sätt än att gå till storbankerna – Fedelta är bättre företagslån som verkligen tror på att småföretagen är landets drivmotor. De som driver Fedelta har själva i många år drivit företag inom olika branscher. De vet att det krävs hårt engagemang och arbete för att lyckas. Som företagare faller man ofta utanför storbankernas ramar för att ge krediter och trots att man har bra idéer, att kanske vara nystartad eller att behöva snabb hjälp med en avgörande investering men att inte få den hjälp man behöver med kapital.

Fedeltas ledord är nytänkande och kreativitet och det känner jag går hand i hand med min verksamhet. Det är viktiga budord om man skall lyckas och för mig är det viktigt att de jag samarbetar med delar samma värderingar som jag gör.

Som småföretagare är det inte lätt att agera hos storbankerna, man har mycket att bevisa. Det skall vara kul att agera som småföretagare, att uppleva och leva sin dröm. För det så behöver man dock någon som tror på ens drömmar och ambitioner och storbankerna har mer en förmåga att titta på siffror. Det är viktigt att våga ta steget och lära sig flyga, det är det jag kände när jag startade mitt bolag. Att äntligen våga tro på mig själv och mina drömmar.

För mig känns det bra att det finns andra att vända sig till än storbankerna, som vågar investera i små företag med stora drömmar. Att titta bortom siffror och nyckeltal och se människan med engagemang och ambitioner. Det tycker jag känns bra!

2
Anonym

Kan du berätta om dina friskhetsfaktorer?

Anonym

Kan du berätta om dina friskhetsfaktorer?