LCHFKryssningen 2019

Sådär - nu är helgens LCHF-kryssning klar! Det var som vanligt jättekul!
 
Vi åkte upp vid 14-tiden i fredags och tajmade båten perfekt. Redan innan avgång samlades alla LCHFare och minglade. 
 
 
På kvällen var det stor buffé och mingel, supernajs med god mat! Jag och Ann-Ida var dock så trötta efter allt resande så vi gick och la oss typ 23.30, men de andra festade på. Vi hann dock igenom massa skratt och roliga upptåg.
 
 
Dagen efter var det dags för föreläsningar. De allra flesta deltagarna var lite slitna efter gårdagen med sömnbrist i bagaget. Så även jag, hade vart sånt himla ståhej i korridoren utanför oss att det inte blev många timmars sömn.
 
Fredrik "Majoren" Söderlund var först ut med att prata om "Back to basics". Jag uppskattade det jättemycket, det var många nya på kryssningen och det är lätt att det bara blir massa avancerade föreläsningar. Det är bra att vi inte glömmer grunderna.
 
 
Sen var det min tur. Jag körde ett helt nytt material om mitt hjärteämne - kroppspositivitet! Det kändes jättebra och så många kom fram efteråt med frågor och reflektioner. Så kul!
 
 
Efter det körde Ann Fernholm och det var som vanligt superintressant med all kunnighet och fakta, älskar hennes förmåga att kunna förklara komplicerade fakta med enkla termer så att alla förstår.
 
 
Sen var det dags för lunch. Jag var så slut efter föreläsningen och minimalt med sömn så stendäckade i hytten och missade tyvärr Jonas Bergqvist föreläsning om tarmhälsa - men den var tydligen klockren och alla uppskattade den. Efteråt körde min kollega Ewa Meurk "sanningen finns i blodet" och det var superbra!
 
 
 
Tackar alla för en grym kryssning! Känner mig peppad på LCHF-campingen och ser verkligen fram emot att få mer tid att mingla med alla - fler dagar liksom. 
 
Kanonjobb av LCHF-magasinet och Karin Eldh att anordna detta för oss! Tack!
 
KÖSS
4
monica

Ska bli kul att se och höra dig på LCHF eventet i Säffle ! Ser fram emot Bitten Jonsson , Sofie Hexeberg m fl. Kollar du kolesterol ? Min dotter är mycket smal, äter helt sockerfritt men tar en liten smörgås och en banan till sin i övrigt feta och kolhydratslåga mat. Nu hade hon kolesterol över 7. Vet inte inte Hdl,ldl osv. Hon hade även låg ämnesomsättning. Har för mig att du botat låg ämnesoms med mycket strikt LCHF kost. Min dotter äter 4 ägg om dagen. Går promenader ca en mil om dagen. Ska ta nya prover om 2 mån. Det var inte tal om insättning av statiner.

Anonym

Vad har hänt med sidan?

Theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Förbanna en förälskad älskare.
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Hanna Karlsson

Det låter verkligen som en fantastiskt bra kryssning. Om det bler fler kryssningar framöver kanske jag ska hänga med. :-)