Magnesium för magen

Detta är ett samarbete med BodyStore och innehåller annonslänkar
 
Magnesium är bland de absolut allra vanligaste kosttillskotten bland oss LCHFare. Inte konstigt, det hjälper mot mycket. När vi slutar eller drar ner på kolhydrater beväras många av muskelkramper - vilket beror på vajsing i elektrolyterna. Efter ett tag brukar detta vara övergående, men det är riktigt jobbigt när det håller på.
 
Ät olika sorters magnesium för olika sorters besvär
 
Magnesium har många bra egenskaper. Man kan äta olika former för att uppnå olika effekt. Många utav oss besväras av trög mage vilket magnesium är rena dunderkuren för. Jag träffad läkaren Peter Martin på pendeln till stan (han driver tillsammans med Jonas Bergqvist utbildningar i funktionsmedicin) och vi pratade om detta. Han rekommenderar alla med trög mage att äta stora doser magnesiumcitrat, magnesium går liksom inte att överdosera.
 
Är du riktigt trög i magen rekommenderar jag 500-750 mg innan sängdags. På magnesium "brakar" inte magen på samma sätt som laxering utan det främjar tarmrörelsen och gör nr2 mer smooth i konsistensen.
 
Jag klickar hem Magnesium Optimal från helhetshälsa. Dels för att man får 200 kapslar så det blir billigare per kapsel, dels för att det innehåller majoriteten magnesiumcitrat.
 
Kika in Magnesium Optimal HÄR (klick)
 
 
KÖSS
 
1
Theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Förbanna en förälskad älskare.
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}