Nytt kollagen från Upgrit

Detta är ett samarbete med UPGRIT och innehåller annonslänkar
 
Mina kompisar från Upgrit har precis lanserat sitt eget kollagen. Provade det nu i veckan och blev helt kär! Vissa kollagener har en vidrig bismak - jag har fått leta ihjäl mig för att hitta ett som inte sunkar ner mitt morgonkaffe😲
 
Men detta var verkligen kanon - enkelt att röra ut, smakar neutralt och ger perfekt skum i morgonkaffet 😃 Såklart är det från gräsbetande kor också!
 
Varför skall man äta kollagen?
 
Kollagen är det tillskott som har följt med mig längst förutom D-vitamin och magesium. Kollagen är A och O för att laga tarmen och är det protein som funkar som klister mellan cellerna - vilket minskar med åldern. Martina Johansson berättade att i Asien äter kvinnorna där enorma mängder kollagen då det är "föryngrande" - det ger huden spänst.

Kollagen bygger upp vår bindväv i leder, brosk, hår, naglar och hud. När vi blir äldre minskar produktionen av kollagen. Kollagenprotein är rikt på glycin, prolin och hydroxiprolin, de tre aminosyror som kroppen använder för att tillverka sitt eget kollagen.

Denna vecka är det -10% rabatt på Upgrits nya kollagen, som var billigt redan innan. Så passa på att klicka hem en påse innan imorgon.

Du hittar det HÄR (klick)

KÖSS

 

 

 
 
 
1
Anonym

Titta My! naturlig kollagen eller är det tabletter som gäller i år, Är nästan säker på att du my efter din resa med diet-doctor strävar efter naturliga intag av föda.



Doktor Williams menar att bra hudvård är basen för att underhålla kollagenet, och naturligtvis även rökstopp. Hon rekommenderar också att man äter eller dricker saker med kollagen i. Buljong är hennes storfavorit.
– Långsamt kokad buljong på ben, skinn och skrov är en utmärkt metod för att få i sig kollagen. Som komplement är kosttillskott med flytande eller finmalet kollagen bra, och jag menar att kollagen från nötkreatur är det bästa. När det är upplöst i vätska absorberar kroppen 90 procent, men det ska alltid intas tillsammans med C-vitamin för maximalt upptag. Glöm bara inte att äta annan bra mat, fylld av näring och antioxidanter. Det är helt nödvändigt för en kollagenstark hud.