Sockerfri NU!

Nu är det bara en knapp månad kvar till sockerdetoxkursen Sockerfri NU! och det finns inte många platser kvar - så passa på att knipa din nu, efter påsk lär det vara rusning.
 
edan April förra året har vi avgiftat över 100 kvinnor och det är det roligaste vi vet! Det är fantastiskt hur alla i gruppen bondar och att träffa kvinnor som varit sockerfria max en vecka i sträck vara sockerfria i månader utan problem! Jag är så tacksam att jag får syssla med sånt, att jag får ge tillbaka. Det var ju genom en sockerdetoxkurs jag en gång för alla blev sockerfri! Innan dess hade jag kämpat med LCHF i 5 år men fallit in och ur sockerfällan konstant. Nu har jag varit sockerfri i nästan 4 år sedan dess.
 
Jag kan känna mig stolt att vi är bra på det vi gör också. ALLA deltagare har VARJE gång utvärderat kursen med HÖGSTA betyg på VARJE utvärderingspunkt! Därför känner vi oss trygga att du också kommer att bli nöjd!
 
 
 
Kursbeskrivning:
 
Behöver du hjälp att bli sockerfri en gång för alla? Vill du ha motivation och kraft att bli sockerfri en gång för alla? I maj håller My Addiction kursen Sockerfri NU! i Stockholm som hjälper dig att bli sockerfri och faktiskt förbli sockerfri - Utan att slå dig fram med plågsam viljestyrka. Du kommer få kunskap om:

- Vilka grundstenar i biokemin du behöver få ordning på för att eliminera sötsug
- Vilken mat du skall äta för att eliminera sötsug
- Kunskap om beroendesjukdomen
- Vilka mentala verktyg du behöver för att eliminera sötsug

Du lämnar garanterat kursen med massa ny energi och en vilja, inte en piska, att leva sockerfri. Sluta använda dig av viljestyrke-metoden, slå på dig själv och piska dig till hälsa. Här lär vi ut hur vi blir hälsosamma utan plåga.

I kursavgiften ingår:

- 2 luncher
- 1 middag på restaurang
- Blodsockermätare
- Goodiebag med grymma märken

Denna kursen lämpar sig lika bra för nybörjare som mer erfarna. Sedan april-18 har My Addiction avgiftat över 100 personer och alla kurser har fått högsta betyg varje gång av alla deltagare.

Datum: 4-5 maj
Tid: 9-17 båda dagarna
Plats: Sandhamnsgatan 40, Stockholm
Pris: 5995 ink. moms 
Anmälan: lchfingenjoren@outlook.com

Sagt om kursen från tidigare deltagare:

"Den perfekta mixen av proffessionellt framförd kunskap, humor, kraft & kärlek! 
Ni lyckades få oss alla att känna oss bekräftade, värdefulla & fantastiska! Dessutom var det ju helt ljuvligt att träffa alla underbara sockersystrar!"

"Trygghet av att man kunde vara sig själv. All kunskap och inspiration man fick utav er. Och att ni talar om egen erfarenhet vilket allt kändes så äkta. Tack bästa ni"
 
 
 
4
Anonym

We do not get fat because we overeat
We overeat because we get fat.

Anonym

We do not get fat because we overeat
We overeat because we get fat.

Anonym

Lyckades snubbla över din blogg och har en liten fundering. Jag är just nu en au pair i Italien, vilket betyder att jag bor tillsammans med en Italiensk familj. Problemet är att kosten här inte fungerar för mig alls. En standardfrukost här är kakor som doppas i mjölk, bröd med Nutella eller flingor. Även middagarna är stora och ofta inte så mättande. När vi exempelvis ska äta pizza så brukar jag fråga om det är okej att jag förbereder min egen mat. Tyvärr är detta inte helt accepterat, och de tycker alltid att det är konstigt ifall jag väljer bort någon mat mot något hälsosammare. Hur ska jag prata med dem om detta för att de ska förstå att det är viktigt för mig att få styra min kost mera självständigt?

Anonym

Menar du MY att alla som har gått din kurs är sockerfria idag, och att inga återfall förekommit.