Sömnhacks

Detta är ett samarbete med Oura Ring, Upgrit och Qoali
 
Som du vet har jag provat att hacka sömnen ett tag nu. Jag vill sova längre och med bättre kvalitét. Jag har inga insomningssvårigheter men vaknar oftast galet tidigt på mornarna. Inte så najs! Jag är inte trött resten av dagen men kan känna att jag hade behövt mer sömn. På senaste tiden så har min sömnkvalié ökat marknat med några (tyvärr) ganska dyra hjälpmedel.
 
 
 
1. Qoali Tyngdtäcke
 
Tyngdtäcke har länge används inom vården för människor med sömnproblem. Man skall ligga mellan 10-20% av kroppsvikten så jag har ett på 8 kg. Det är svintungt att bädda med, så det får Martin göra, men det är såååå skönt att sova med. Man känner det inte som en tyngd utan mer som en go trygghetskänsla. Ett tyngdtäcke hjälper kroppen att producera kroppseget serotonin, oxytocin och melatonin. Eftersom jag har en Ouraring gör effekten sig mätbar - jag sover så mycket bättre😍  Koden LCHFINGENJOREN ger dig hela -30% rabatt och är aktiv i 72h, så passa på att klicka hem ett nu. Du hittar dem HÄR (klick)
 
2. GABA
 
GABA är en signalsubstans som är en broms, har vi lågt GABA är vi ofta dopaminjunkies. När jag tog mitt HPA-test så visade det sig att jag hade lågt GABA, genom att äta GABA har min sömn blivit så otroligt mycket bättre. GABA är känt som ”naturens lugnande neurotransmittor” eftersom den stimulerar alfavågor i hjärnan, vilket anses ge förbättrat mentalt fokus, avslappning och minskad stress. En lämplig mängd GABA i nervsystemet är nödvändigt för att klara av stress. Du skall dock inte äta GABA om du äter SSRI. Du hittar GABA här (klick)
 
3. Oura ring
 
Min Oura ring är min absoluta favoritpryl! Det är som ett aktivitetsband fast i en snyggare ring. Supebekväm, går att matcha med alla outfits och hjälper mig hålla stenkoll på min sömn och aktivitet. För en mer utförlig beskrivning av Oura ringen klickar du HÄR (klick)Använd koden "SUGARFREE" för att få -50 eur i rabatt
 
 
11
Anonym

Nu är jag lite förvirrad igen. För inte så länge sedan skrev du att du sov så fantastiskt på carnivor och att du märkt att du behöver mindre sömn på carnivor och att det var mer effektivt. Nu skriver du fortfarande att du sover lite men känner att du behöver mer sömn. Påpekar detta för att jag blir, som sagt, förvirrad. Detta är inte ett påhopp. Läser sidan för att få tips, som sockerberoende, men börjar få mindre och mindre tro på carnivor.

Sonja

Hej, jag frågar igen: GABA kan inte passera blod-hjärn-barriären, hur funkar det med att äta den? Verkar det öht? Jag är lite osäker för det, kan du förklara mer? Tack!

Malin

Jag beställde en Ouraring efter att du berättade om den förra gången. Jag är supernöjd! Tack för tipset och för rabatten!

Elin Ek

Jag vet inte om det är pga. min telefon, men jag kan inte klicka på länken för att komma till vikttäcket? Är nyfiken på den produkten då jag liksom du lätt vaknar och inte kan somna om.

Hella

Elin, det är inte bara du. Det ser inte ut att finnas någon klickbar länk till tyngdtäcket.

Hella

Elin, det är inte bara du. Det ser inte ut att finnas någon klickbar länk till tyngdtäcket.

Anonym

Se anonym apr 2. 2019, 07.33.

När kommer delar av er inse att ni bara är kanonmat för madam My;s iver av att klå er på pengar,

Anonym

Äter du fortfarande bönor? Funderar på att börja med det. Hur har det gått för dig?

Anonym

#2, det undrar jag oxå. Tror heller inte att GABA kommer sig över barriären. Placebo? Vet inte. Hade varit fint med svar :)

susanna

varför inte GABA när man äter SSRI? Jag fick GABA ordinerat från Arteget trots att de vet att jag äter sertralin och voxra. Blir lite orolig nu och det slår ut varandra typ?

Theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Förbanna en förälskad älskare.
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}