Varför skall du träna på att älska kroppen?

De flesta av oss har svårt med att tycka om vår kropp. Vi har oftast olika saker vi har komplex för, är det inte magen är det gäddhängen. Frågar vi oss ärligt kan vi ha svårt att geuint tycka om den.
 
Kroppshat ger konsekvenser
 
Att inte tycka om kroppen ger mer konsekvernser än vad vi förstår. Det gör att vi isolerar oss då vi skäms för att visa upp oss för andra, inte vågar ta ton och säga vår åsikt, inte vågar dejta, inte söka drömjobbet, inte göra det vi tycker är kul - som att dansa exempelvis. Det gör att vi klär oss på ett sätt för att dölja kroppen och känner oss allmänt olustiga med oss själva. Summa summarum, att hata sin kropp ger konsekvenser på relationer, karriären och vår livskvalitet.
 
Det kostar att hata
 
Därför är det lika viktigt som att äta bra som att öva på att älska vår kropp i varje given stund. Det kostar att hata och vi behöver se det. Det går inte att hämta energi ur kroppshatet, vi tror ofta det ger oss kraft att gå ner i vikt - men det kostar energi och det ökar risken att vi skall döva med mat. Hela livet blir så oändligt mycket bättre när vi släpper hatet och ersätter med kärlek.
 
Hur gör man då?
 
Vi behöver ta beslut varje dag. Idag skall jag älska kroppen på kroppens villkor. Vi behöver känna tillit till kroppen, vid varje given stund pågår oändligt med biokemiska processer som vi inte har en aning om. Kroppen kan sitt. Rensa dina flöden från fitspiration, lämna alla konversationer om bantning och våga gör det du vill göra trots att du inte "är i mål" än.
 
Det handlar om rädslor
 
Kärnan i det hela handlar om rädslor att inte få höra till. Vi är hjärntvättade att tro att vi blir trygga, glada, lyckliga bara vi blir smala. Och att vi är lata och dåliga om vi är överviktiga. Så dumt, men vi alla är offer för hjärntvätten och behöver inventera den.
 
KÖSS
 
 
5
Theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Förbanna en förälskad älskare.
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Anonym

Det var precis vad jag behövde idag!

Anonym

Det var precis vad jag behövde idag!

Anonym

Det var precis vad jag behövde idag!

monica

Jag tycker kvinnor kan klä sig heltäckande såsom män gör! En del hänger ut sig halvnakna( menar inte att du gör det!), för att få uppmärksamhet och sedan klaga på kroppshets! Varför ska kvinnor gå med på att vara urringade till midjan ,både uppifrån och nerifrån, och därtill skyhöga klackar. Borde startas ett me-too uppror mot modebranchen.