Balders special

Detta recept är sååå ljuvligt! När jag var liten så hade vi dåligt med pengar. Mamma & pappa var sjukskrivna och vi bodde 5 pers på 48 kvm på Gullholmen. Mina föräldrar lagade all mat från grunden - de till och med bakade brödet och satte egen pepparkaksdeg. På helgerna fick vi mer lyxmat och pappa hade lärt sig spä ut maten för att det skulle bli mer priseffektivt och räcka till alla. Han uppfann Balders special som är så himla gott!
 
Balders special 4 port
 
400g lövbiff
1 rödlök
3 dl vispgrädde (jag använder kokosgrädde, går lika bra)
2 tsk dijonsenap
Salt och peppar
 
Tärna köttet och salta och peppra. Finhacka löken. Stek köttet och lyft ur. Stek löken tills den mjuknar. Häll i kött, grädde, senap, salt & peppar - Servera! Jag äter friterade haricot vertes till, maken sötpotatispommes. Så gott!
 
 
5
e

fyra portioner!? snarare 1-2! 100g lövbiff pp är ju inget..

Anonym

Hon skrev ju att dom hade ont om pengar, därav mindre portion kött per person:-)

Anonym

Hon skrev ju att dom hade ont om pengar, därav mindre portion kött per person:-)

Theresa

Hej, jag är Theresa Williams. Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han slöt mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavskärare som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollstavarna, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började bo tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett relationsproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) Älska trollformler
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässor
4) Giftermål
5) Bindande trollformler
6) Uppdelningar
7) Dödsförtroll
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
via {drogunduspellcaster@gmail.com}

Anonym

På riktigt. Theresa Williams hör av sig lite för ofta 😂