Budget ekovård

Detta är ett samarbete med Cellbes och innehåller annonslänkar
 
Ekologisk skönhetsvård är känt för att vara snäppet dyrare. Det är ofta där det tar emot för oss som handlar - att vanliga produkter med massa potentiellt hälsoskadliga kemikaler kostar en spottstyver medan eko kan kosta runt 3-400 kronor.
 
Jag har en hel del ekologiska budgetfavoriter som jag gärna rekommenderar. Såklart aningen dyrare än hyllvarorna, men betydligt billigare än de exklusiva märkerna.
 
 
Bästa budget rengöring för ansikte
 
Denna goding rengör effektivt samtidigt som den lämnar huden len. Den gör sitt jobb utan att torka ut och är riktigt skön att använda samtidigt som den är dryg och härlig.
 
Du hittar den HÄR (klick)
 
Bästa budget ansiktskrämen
 
Denna är en riktig favorit när det gäller återfuktning. Den är böand de bästa jag provat för min torra hud och skyddar mot väderomslag utan att kapsla in huden i en fel, kladdig hinna. Lämnar huden len och återfuktad.
 
 
 
 Bästa budget duschcrémen
 
Denna duschcréme är magisk! Den luktar helt ljuvligt och lämnar huden len och smooth. Jag har rekommenderat den förut och kommer att rekommendera den igen!
 
 
 
Bästa budget bodylotion
 
Denna superlyxiga förpackning döljer en riktigt bra bodylotion! Den gör verkligen sitt jobb och återfuktar huden utan att kladda och ger huden näring genom sina kraftfulla ingridienser. Rekommenderas varmt!