En personlig matplan

Sedan jag blev sockerberoendeterapeut har jag sockerdetoxat över 100 personer, vilket är fantastiskt roligt och givande. Det är så många som lider helt i onödan - vi försöker oss på bantningskur efter bantningskur.
 
Nu i höst är det nystart - många av oss sockerberoende kommer att kasta sig in i en ny diet eller ett nytt träningsschema - för att återigen ta ett återfall inom några veckor. Tro mig - jag har gjort samma år efter år efter år.
 
Att vara sockerberoende är att känna sig tvingad att äta -fast vi inte vill. Vi vet att vi inte vill må sådär dåligt, att känna sig misslyckad och att bli sjuk - ändå kan vi inte låta bli.
 
Som beroendeterapeut är jag van att ta fram matplaner - som är nr 1 verktyg för oss beroende. Jag utformar det efter ditt mål, ditt behov av näring och anpassar det efter hur du optimalt vill äta. Allt för att det skall vara så smidigt som möjligt att implementera. Det anger hur mycket och när du skall äta, och du får verktyg att kartlägga vad som triggar ditt sug.
 
Jag tar 1495 för ett kostschema och vill du komplettera med personlig coaching kostar det 650 per tillfälle - allt för att du skall få en så bra stöttning som möjligt. Det går såklart att ha coaching utan matplan också.
 
Är du intresserad så maila LCHFingenjoren@outlook.com
 
KÖSS
 
 
6
Anonym

Bra med verktyg mot sockerberoende, men att säga att personer som gått en kurs eller beställt en matplan är sockerdetoxad är långt från sanningen. Många går kurser etc men kommer inte automatiskt 'detoxad' ut. Återfall på återfall är vanligt, så undrar hur många av de 100 som nämns här verkligen är 'detoxade'. Iom att denna bloggen, och speciellt detta inlägg handlar om tjänster från företag borde man vara noga med uttalanden man kommer med knutet till de tjänsterna. Och märka inlägget med att det är reklam. Det är inte ett frivilligt val.

Lena

Jo, det är ett högst frivilligt val att läsa Mys blogg. Passar inte galoscherna där, finns ett högst frivilligt val att sluta läsa. Gör det, snälla du. Använd din yttrandefrihet någon annanstans, och gör något positivt av den.

En annan Lena

Håller helt med "LENA". Det är kanske olika "ANONYM" som ständigt kommenterar kritiskt här i bloggen. Men det är lätt att tro att det är samma person som återkommer gång på gång. Och då undrar man vad det är som driver den personen?? Om en blogg inte längre passar vad jag vill läsa om slutar jag helt enkelt läsa den bloggen. Vad är problemet?

Trots att jag inte är sockerberoende gillar jag Mys blogg för att den utstrålar hopp och ger positiva tankar.

Karin

Jag tror att Anonym menar att det inte är ett frivilligt val att inte märka ut att detta faktiskt är reklam.

Anonym

Hej är ganska ny läsare här. Tycker att det klagas ganska mycket på varandras kommentarer, av det jag har läst. Kan man inte bara få mena det man menar? Är du inte av den meningen, så låt det ligga. Det är ju lite som framkommer allaredan här i någon av kommentarerna att ni inte vet hur många som menar vad, så varför spekulera? Ska en person få stå för allas meningar?

Leng

Ja anonym har helt rätt, inlägget sla märkas som reklam. My slarvar med stavning och regler och det är trist då det frar ned kvaliteten på en bra blogg med viktiga budskap.