Sockerkurs i September

OBS! Några platser kvar, boka nu och få -15% rabatt!
 
Har du försökt sluta med socker på egen hand men faller dit om och om igen? Då är det troligt att du lider av ett beroende och behöver hjälp med att få de rätta verktygen. Vår populära kurs SOCKERFRI NU! har hittills - alla kursdatum - blivit fullsatt samt fått högsta betyg i utvärderingarna. 
 
Behöver du hjälp att bli sockerfri en gång för alla? Vill du ha motivation och kraft att bli sockerfri en gång för alla? I maj håller My Addiction kursen Sockerfri NU! i Stockholm som hjälper dig att bli sockerfri och faktiskt förbli sockerfri - Utan att slå dig fram med plågsam viljestyrka. Du kommer få kunskap om:

- Vilka grundstenar i biokemin du behöver få ordning på för att eliminera sötsug
- Vilken mat du skall äta för att eliminera sötsug
- Kunskap om beroendesjukdomen
- Vilka mentala verktyg du behöver för att eliminera sötsug

Du lämnar garanterat kursen med massa ny energi och en vilja, inte en piska, att leva sockerfri. Sluta använda dig av viljestyrke-metoden, slå på dig själv och piska dig till hälsa. Här lär vi ut hur vi blir hälsosamma utan plåga.

I kursavgiften ingår:

- 2 luncher
- 1 middag på restaurang
- Blodsockermätare
- Goodiebag med grymma märken

Denna kursen lämpar sig lika bra för nybörjare som mer erfarna. Sedan april-18 har My Addiction avgiftat över 100 personer och alla kurser har fått högsta betyg varje gång av alla deltagare.

Datum: 28-29 September
Tid: 9-17 båda dagarna
Plats: Sandhamnsgatan 40, Stockholm
Pris: 5995 ink. moms 
Anmälan: lchfingenjoren@outlook.com

Sagt om kursen från tidigare deltagare:

"Den perfekta mixen av proffessionellt framförd kunskap, humor, kraft & kärlek! 
Ni lyckades få oss alla att känna oss bekräftade, värdefulla & fantastiska! Dessutom var det ju helt ljuvligt att träffa alla underbara sockersystrar!"

"Trygghet av att man kunde vara sig själv. All kunskap och inspiration man fick utav er. Och att ni talar om egen erfarenhet vilket allt kändes så äkta. Tack bästa ni"
 
KÖSS
 
 
 
 
 
10
Anonym

Jobb-blogg

Anonym

Ja, ser ingen märkning för det heller

Anna

Jag äter ketogen kost men även AIP och har bara introducerat äggula och smör. Går det anpassa maten? Om jag bokar vill jag inte ha ont i magen hela helgen. Tänker att chansen bör va god iaf när jag ser din mat som ju ibland är bara carnivore liksom. MVH Anna 😊

Anna

Jag äter ketogen kost men även AIP och har bara introducerat äggula och smör. Går det anpassa maten? Om jag bokar vill jag inte ha ont i magen hela helgen. Tänker att chansen bör va god iaf när jag ser din mat som ju ibland är bara carnivore liksom. MVH Anna 😊

Anonym

Tycker kursen funkar bäst för nybörjare eller de som i inte vet så mycket generellt om sockerberoende. I alla fall till det priset.

lottikristina

Måste gå trögt med att få deltagare till kursen då den här texten kommer tillbaka ideligen!

Linda

Jag är en riktig sockergris och skulle verkligen behöva gå den kursen.

Anonym

Ja, repriser gör det lite tråkigare att läsa denna bloggen. Surfar fortfarande av och till inom, men då är det som oftast reklam. Mvh Caroline

Anonym

Vad hände med inlägget från i dag, måndag? Är det raderat?

Anonym

Tråkigt att inte få svar på denna bloggen.