3 bästa tips för att komma på banan igen

Nu är julen över och kanske har du osisen att ha ramlat dit på sockret över helgen. Bara lugn - du är inte ensam. Det är så många som ramlar dit och det är inte konstigt - våra hjärnor är fullständigt marinerade av sockrig input i flera veckors tid, allt från dofter till stämningar, minnen och annat lurigt som kapar våra hjärnor!
 
Det är enkelt men inte lätt att sluta missbruka socker... det är ju BARA att inte ta den första tuggan! Men det är ju inte så bara, annars hade inte så många fallit dit.
 
Så mina bästa tips för att komma på banan igen:
 
1. Tänk Bara för idag
Att tänka på att vi ALDRIG mer ska få äta är en dödsdömd tanke. Att istället tänka att det är bara idag som jag väljer sockerfrihet är mycket mera sunt. Då lugnar sig sockertrollet där inne. 
 
2. Planera vad du ska äta idag och imorgon
Planera inte för resten av livet, det räcker att du ska veta vad du ska äta idag och imorgon - resten tar du sen! Gör det enkelt för dig men ha ändå koll!
 
3. Handla på nätet eller med någon annan
Att gå hungrig och handla är en riktigt dålig idé. Helst av allt bör du inte handla alls utan be någon annan göra det åt dig eller handla via nätet. Tusentals abstinenser har brutits pga övermod, pga "jag kan själv" - be om hjälp eller handla när dina sinnen är tillförlitliga hemma vid datorn.
 
Behöver du mer hjälp och kraft att komma på banan så rekommenderar jag min werbbkurs som går av stapeln i januari där du får alla verjtyg som har hjälpt mig att gå ner -95 kilo och leva sockerfri. Läs mer HÄR (länk)
 
KÖSS
 
 
2
Hanna Karlsson

Mycket bra tips! Jag har inte ätit något godis alls under julen. Tidigare år har jag alltid ätit hur mycket snask som helst men inte år. Dock har jag såklart varit sugen till och från men har inte fallit för sockermonstret. Jag är väldigt glad över det!

Svar: Hejja dig! Och vad skönt <3
My Westerdahl

Anonym

Har också klarat mig utan socker. Men ätit för mycket god lax, köttbullar och skinka. Men det känns ju tusen gånger bättre än att sockertrollet blir inbjuden igen🙈

Svar: hejja dig!!
My Westerdahl