Ett nyttigt 2020

Detta är ett samarbete med BODYSTORE och innehåller reklamlänkar
 
Många av er vill ha en härlig start på nya året och frågar mig vilka grundläggande kosttillskott man bör äta - och det finns ett par jag tycker alla bör äta dagligen på grund av dels att vi inte äter så mycket fisk för vår omega 6-stinna kost och dels att vi bor i mörka norden.
 
Omega 3
Vi får i oss toklite omega 3 vilket gör att vi ofta går omkring med ett överskott av det inflammatoriska omega 6. Vi vet att har man en bra balans så:
• Stabiliserar blodtryck

Välbelagd hälsoeffekt av regelbunden omega-3-konsumtion.


• Normaliserade blodfetter
Viktig faktor för att motverka hjärt- och kärlsjukdomar.

 

Jag högdoserar ArticMed då man verkligen vet att det inte är härsket. Smakar ej fisk heller utan citron. I kapslar har man ju ingen aning! Du hittar det HÄR (länk)

 

 

 

 
Jag har alltid använt samma märke: 

D-vitamin från Puori är en ren och högkvalitativ D3-vitamin som blandats med kokosolja för att säkerställa ett maximalt upptag i kroppen.

  • Högkvalitativ D-vitamin 2500 IE
  • Bidrar till att motverka trötthet och depression
  • Effektivt upptag i kroppen
  • Certifierad av IFIT

Puori D3 är certifierad av IFIT (International Fitness Ingredients Testing program) och säkerställer att produkten är ren från slaggprodukter, förbjudna substanser (dopingtestad) samt att innehållet och mängderna överenstämmer med etiketten.  

 

Du hittar det HÄR (länk)

 
 
Så är det två kosttillskott vi behöver just nu är det dem! Särskillt i norden utan solljus liksom. Kosttillskott är dyrt och detta är verkligen basen, så använder du inget annat är det dessa två du skall ha!
 
KÖSS