Mitt inne i detox

Du kanske undrar varför det är så dött inne på bloggen - och det finns såklart en helt rimlig förklaring.
 
Jag tog min första snus när jag var 11 år och började storsnusa när jag var 15. Jag har snusat mer än halva livet och försökt att sluta 4 gånger. Som mest var jag snusfri i 100 dagar.
 
Själva vanan att snusa är jag lätt av med efter ha läst Allen Carrs bok "Äntligen icke-rökare" men jag blir så jäkla biokemiskt sjuk. Jag kan inte sova, bara dessa nätter som har gått nu har jag dygnat 2 av 5, jag får feber och svettas som en dåre. 
 
Denna gången har även en infektion blossat upp igen och jag har brudvecka - igår hade jag sånna magsmärtor att jag kräktes och var 2 sekunder på att åka in.
 
Jag kan inte "fasa ut" det heller med nikotinpreparat, jag blir såå allergisk mot både plåster, tuggummi och spray så det är cold turkey som gäller för min del tyvärr. Nu har jag trappat ner nikotinet från xtra starka till normal till mini. När jag gick från xtra starka till 0 så sov jag inte på 10 dagar och trodde jag höll på att gå in i en psykos. Nu är det lite lättare och jag sover bättre.
 
Har feta koncentrationsproblem och är allmänt väck i huvudet så därför har jag svårt att blogga just nu. Ser fram emot när 2 veckor gått och de mest akuta abstinenssymtomen är över så jag kan leva som frisk och fri!
 
Så som sagt, det kanske är lite dött här inne ett par dagar nu - jag hart full fokus på att bara överleva!
 
KÖSS
 
 
6
Anonym

Lycka till. Jag är också snusar, försökte sluta men klarade bara en dag men tror du är grymmare och kommer att klara det. Har du hört talas om laserbehandling mot nikotinberoende? Vet inte vad jag ska tro.

Svar: ingen aning! Aldrig hört talas om det dessvärre! Hejja digm kram!
My Westerdahl

Helena

Heja dig! Håller tummarna..bra gjort!

Svar: TACK <3
My Westerdahl

Elisabeth G

Jag förstår att du har det jobbigt. Min man har slutat snusa två gånger och det var ingen barnlek. Tyvärr snusar han nu igen. :-(
Men - kämpa på! Så mycket som du klarat så klarar du helt säkert detta också! :-)

Svar: tack fina du för peppen!!
My Westerdahl

SL

Lycka till med att sluta snusa. Kämpa, kämpa!
Då vet vi varför det är stiltje här på bloggen.

Svar: <3
My Westerdahl

Anonym

Heja!

Svar: <3
My Westerdahl

Carro

Ingefära istället för snus under läppen hjälpte min man. Lycka till!

Svar: tack för tips!
My Westerdahl