Solljus i julklapp

Detta är ett samarbete med BODYSTORE och innehåller reklamlänkar
 
Jag gillar tiden som är nu, mörk men mysig liksom! Julen kommer med alla sina tända ljus och fina högtider. Värre är det i januari till mars, fyyy! Slask och mörkt och inte alls mysigt som under julen.
 
Den bästa julklappen man kan ge sig själv och andra är solljus, men alla har inte råd att kasta ut tusentals kronor på en solresa till Thailand. Så vi får ta och fuska lite hemma.
 
D-vitamin är det vitaminet som huden bildar när den får solljus på sig. Brist av D-vitamin har kopplats till depression och dåligt mående. På vintern äter jag alltid dubbla doser av vitaminet från Pouri som är utblandat i kokosolja! Varför inte köpa en sån burk, lägga över i en fin glasburk, knyta ett rött snöre runt och ge bort till någon du tycker om? Jag hade själv blivit superglad för den presenten!
 
Du hittar den HÄR (länk)
 
 
En annan grej som jag trodde hade potential att bli årets julklapp är dagsljuslampan - en smart medicinteknisk produkt som simulerar dagsljus i våra mörka årstider! Jag har precis köpt hem en själv som jag ska ha på jobbet! Så fin grej att köpa till sig själv eller till dem du tycker om i julklapp, de påverkar hormonerna lika positivt som vanligt solljus! Just nu har Bodystore -34% rabatt på den också!