Bra kryddning

Detta är ett samarbete med BODYSTORE och innehåller annonslänkar
 
Mitt mål är att leva så giftfri som möjligt, att undvika gifter så gott det går. Jag tror att det blir en coctail-effekt av alla miljögifter vi utsätts för. Var och en kanske inte påverkar så mycket, men tillsammans blir det inget bra. Därför är jag noga med ekologiska kryddor. 
 
 
 
Ja, denna goding är det bästa som har hänt min matlagning. ALLA sockerberoende borde ha denna buljong. Ännu har jag inte hittat en buljong som är utan socker, gluten, jäst, aromat och tillsatser förutom denna. Dessutom är den kanongod. Ett måste i det sockerfria köket!
 
Du hittar No Bullshit Buljong HÄR (klick)
 
 
Vi tror ju inte det, men helvete vad man besprutar peppar! Det vill vår familj undvika så därför är ekologisk A och O!
Du hittar Ekologisk svartpeppar HÄR (klick)
 
 
Är en mycket mer mineralhaltigt salt som innehåller mer mineraler än bara natriumklorid. Oblekt och grymt bra i jämförelse mot det raffinerade, blekta saltet!
 
Du hittar Himalaya salt HÄR (klick)
 
7
Anonym

Innehåller himaliasalt hos?

Anonym

Du skriver att NO BULLSHIT BULJONG inte innehåller något socker, vad är då detta?

Energi
190 kJ / 45 kcal
Fett
0,2 g
varav mättat fett
0,2 g
Kolhydrater
8,5 g
varav sockerarter
7,6 g
Kostfiber
1,7 g
Protein
1,5 g
Salt
12 g

Svar till anonym

Saker kan innehålla sockerarter utan att innehåller tillsatt socker.

Buljongen har följande innehållsförteckning:

"Ingredienser: Lök*, tomatpurée*, salt, vitkål*, selleri*, morotsjuicekoncentrat*, risvinäger*, shitakesvamp*, kombualg."

Om du tittar på rena kryddor och kryddmixer (utan t.ex. socker eller maltodextrin som utfyllnad), så kommer du snart att upptäcka att de innehåller ganska mycket kolhydrater per 100 gram. Det är ju torkade kryddor.

Jag tror att sockerarterna i denna buljong främst kommer från morotsjuicekoncentrat och kanske risvinäger.

Det ser ändå mycket bättre ut än andra buljonger (inte kollat varenda än dock).

Man ska komma ihåg att inte "sila mygg och svälja kameler". Hur många gram använder du? Kryddor är ju kryddor. Jag är "värre" än My och använder buljongtärningar. Detta sker dock ytterst sällan. Använder nästan inte buljong. Skulle nog köpa något bättre om jag åt det oftare. Sen är jag inte känslig mot något så jag tål mer skit. Hehe.

Anonym

Hon skriver ju att buljongen inte innehåller något socker, men det står ju klart och tydligt att den innehåller socker, har du svårt att läsa dels vad hon skriver och dels vad det står på innehållsförteckningen????Ja, denna goding är det bästa som har hänt min matlagning. ALLA sockerberoende borde ha denna buljong. Ännu har jag inte hittat en buljong som är (utan socker, gluten, jäst, aromat och tillsatser förutom denna). Dessutom är den kanongod. Ett måste i det sockerfria köket!

U

Det är gifter i ekologisk mat oxå

Hanna Karlsson

Jag fattar inte att ni anonyma orkar kritisera precis allt My tar sig för. Buljongen låter helt klart som ett bättre alternativ än det vanliga man köper i affären. Jag tror också att den lilla mängden socker beror på morötterna.

Anonym

varför inte göra sin egen buljong så vet ni vad ni får i er??
ang kritiken mot my så är den ju befogad då hon allt för ofta förskönar produkter med olika superlativ, och gällande buljongen ovan så innehåller den ju socker fast hon skrev att den inte innehåller ngt socker, måste väl ligga i hennes eget intresse att det hon säger också stämmer, vem vill köpa av ngn som sätter i system att överdriva/försköna sina produkter och till och med ljuga om innehållet, på kostdoktorn så rekommenderar dom att skippa varor som innehåller mer än 5 gr kolhydrater för bla viktminskning,


OCH HANNA! LIVNÄR MAN SIG PÅ ATT SÄLJA DIVERSE ALLEHANDA KONSTIGHETER PÅ EN BLOGG SÅ FÅR MAN RÄKNA MED ATT NAGELFARAS AV KONSUMENTERNA, SKÖNT MED VAKNA KONSUMENTER ELLER VAD TYCKER DU?