LCHFkryssningen

Du får inte missa årets upplaga av LCHFkryssningen! Jag kommer och föreläser och du träffar både Ann-ida och Martina Johansson och massa fler spännande föreläsare.
 

Efter våren 2018 års bejublade kryssning gör vi återigen en dygnskryssning med Silja Galaxy! För tolfte gången träffas vi, minglar, äter gott och lyssnar till fantastiska föreläsare med erfarenheter och kunskaper långt över det vanliga.

"Pris från 890:–* /pers
*Gäller när 4 pers bokar gemensam E4-hytt

I priset ingår: Kryssning och hytt t/r, all underhållning ombord, LCHF-program med seminarier och intressanta föreläsare, LCHF anpassad Middagsbuffé, frukost , förmiddagskaffe i anslutning till föreläsningarna, kaffe tilltugg på eftermiddagen, goodiebag och naturligtvis en massa intressanta seminarier med intressanta föreläsare."

Du träffar och lyssnar på Ralf Sundberg, Fredrik Söderlund, Ann Fernholm etc och vi partar och minglar massor tillsammans! Så himla kul!

Jag har varit med 2 gånger innan och blir alltid lika taggad och glad. Det är så roligt att komma ut och spendera helgen med andra LCHFare, man får verkligen en nytändning och ny motivationsgnista!

 

Anmäl dig HÄR (klick)

 

Ses vi?

 

KÖSS