Recept på carnivore

Många undrar vilka recept jag brukar använda på Carnivore. Såklart har man sin standardmat och jag tänkte dela med mig av de recepten jag använder mig utav.
 
Vissa på carnivore äter bara kött, salt och vatten. Jag äter en terapeutisk dos kryddor också. Dessa maträtter varierar jag mig mellan oftast:
 
Carnivore-Tacos
 
Köttfärs
Fajita-krydda från Spicemaster
Fläsksvålar
 
Jag steker köttfärsen och häller på kryddan. Iställer för chips äter jag fläsksvålar. Så gott!
 
Ryggbiff
 
1 ryggbiff som jag steker xD
 
 
Högrevsgryta
 
1 kg högrev
1 liter ekologiskt rödvin med mindre än 3g socker per liter
2 msk No Bullshit Buljong
Ister eller talj
2 gula lökar
Salt och peppar
Lagerblad
 
Tärnar högrevet och saltar och pepprar. Häller i allt i en slowcooker med delade lökar och lagerblad. Klickar i talj/ister. Häller på buljong och vin och låter puttra 8-10 timmar. Givetvis petar jag bort lök och lagerblad när jag äter, de är enbart kryddor!
 
Ser du hur enkelt det är? Hur enkelt som helst! Rena latmaten! Går hur snabbt som helst! Och man sparar pengar och tid. Bästa WOE ever!
7
SonjaS

Jag har upptäckt att det går tumärkt att steka högrev i ugnen, bara krydda, stoppa in i ugenen, stekar ca. 30-40 min tills det är fortfarande blodi i mitten och det är underbart kött!

Anonym

Men dina pannbiffar då? Så nyfiken på det receptet. Ser magiska ut!

Anonym

Men dina pannbiffar då? Så nyfiken på det receptet. Ser magiska ut!

Kari

Hej... spännande. Tillsätter du inget extra fett när du äter? Dricker du fettkaffe? Undrar lite eftersom det sägs att man ska tillsätta fett så att man håller sig mätt, så räcker det att bara äta köttet?

Hanna Karlsson

Jag funderar också över bara köttet. Håller du dig verkligen mätt utan några tillbehör?

Ingrid-Expat

Vad många inte vet eller kollar på är mättnadsindex. Fett har lågt mättnadsindex varför så många överäter fett eller tror sig äta mindre medans det är bra mycket svårare att överäta protein i jämförelse.

Anonym

Gör du fläsksvålar själv? Isåfall hur? ☺️