Släng för små kläder

Efter min hormonbehandling gick jag upp 15 kilo. På kött & smör. Kul? Inte särskillt. Jag gik från storlek 38 till 42 och kände mig supersvullen. Allt gjorde ont i kroppen och jag kände mig seg och skör.
 
Jag hatar termer skinnyjeans. Att äga ett par smaljeans som någon form av målbild är helt idioti. Varje gång man ser dem får man ju grov ångest och påminns om hur värdelös man är. Det finns inget bra och inget värdefullt i det alls. Att piska sig är sämsta möjliga metod för att bli smal. Ångest leder till stark längtan att fly verkligheten och sannolikheten för ett återfall i socker ökar brutalt.
 
Allt jag har i min närhet skall ge mig en bra feeling. När jag tittar på min inredning vill jag känna bra känslor - allt annat åker till Röda Korset. Inkludive kläder. Så alla mina brallor i strlk 38 åkte ut genom fönstret och jag ville inte se dem. Vad fan ska jag göra med den skiten? Jag vill inte ha någon ångest. Det är det inte värt.
 
Efter hormonbehandlingen har min kropp gradvis krympt och för en månad sen fick jag beställa brallor i strlk 40 och senast förra veckan så klicka jag hem brallor i stlk 38. Jag får ha BHn på innersta hacket och kläderna sitter bra som fan.
 
Jag vet att alla inte har råd att köpa nya kläder som jag har. Men ta då dina skinnyjeans och lägg dem i källaren eller ännu hellre hos en vän. Du skall inte behöva ha ångestframkallande skit i din närhet. Lita på mig. Och släng vågen när du ändå håller på. Kvinnoförtryckande skräpsak som säger nada om din hälsostatus.
 
Välj självkärlek och inte piska!
 
KÖSS
 
 
4
Anonym

Miljötänket hos dig är ju noll. Köpa nytt köpa nytt. Minns om bär du tipsade om att man kunde spara pengar på att återanvända julpynt istället för att köpa nytt varje år!

What

Med "slänga" hoppas jag att du åtminstonde lägger kläderna i en klädinsamling, annars är det helt vansinnigt

Anonym

WHAT: läs hela inlägget (det är inte så långt) istället för bara rubriken....

What

Jag läser alltid hela inläggen. Det där om röda korset la hon till i efterhand :)