Träna på Carnivore

Detta är ett samarbete med CELLBES och innehåller annonslänkar
 
Jag har haft en riktig seglivad förkylning. Jag blev supersjuk på julafton och efter det har det legat och puttrat. Någon gång har det blossat upp och så har jag blivit sjuk, däremellan har jag haft hosta och varit rosslig. Min akilleshäl är inte maten, det är stressen för min del. Det handlar inte om att jag äter fel - jag har haft ett uruselt immunförsvar hela livet! På "vanlig" kost var jag så sjuk att jag had 70% frånvaro från skolan och fick ofullständiga gymnasiebetyg. På LCHF har jag bara haft 2 sjukdagar på sedan 2015 på detta jobbet men kan bli småsjuk. 
 
Min akilleshäl är att jag har astma och allergier, på Carnivore/LCHF så behöver jag knappt ta mediciner, men man vet att det sänker immunförsvaret rejält. Det är något jag har fått acceptera. Den senaste tiden har det också varit väldigt tärande privat, med respekt för min omgivning så kan jag inte gå in på detaljer, men det har hänt katastrofer både på makens familjesida och min egen. Dödsfall, allvarlig sjukdom och trauman. Det skapar en inre stress som drar ner immunförsvaret ännu mer.
 
Jag har ändå jobbat på som vanligt, det är skönt att kunna fokusera på något annat. Men träningen har tagit stryk och jag har inte kunnat träna sedan jul. Förra veckan var första gången och jag förberedde mig på att vara klen som en mask. Men snacka vad förvånad jag blev - jag fick LÄGGA PÅ vikter på mina övningar! Jag var urstark, som en machine 😄
 
Hur coolt är inte det? Att inte träna på nästan 2 månader och ändå vara HULKEN på gymmet? Det har aldrig hänt innan och jag har tränat regelbundet sedan 2011. En hypotes är att min kropp får tillräckligt med aminosyror att den inte bryter ner mina muskler och att näringen jag äter är väldigt lättupptaglig. Är så glad och blir verkligen mer och mer förtjust i Carnivore.
 
Något som jag tycker gör en lite extra motiverad att komma iväg till gymmet är nya gymkläder. Jag älskar färg och så MÅSTE det vara bekvämt. Vissa byxor är så lågt skurna att man både visar det ena eller andra i övningarna. De måste vara mjuka och följsamma och ha en högre midja. Sen måste de vara snygga och göra en glad. Jag har ett par från CELLBES som jag verkligen älskar, de uppfyller alla kriterier! Man känner sig så fri och FAB i dem!
 
Du hittar dem HÄR (klick)
 
 KÖSS
 
 
 Du hittar dem HÄR (klick)