Hjälp från Mia Lundin

Jag berättade ju för ett par veckor sedan om att jag har påbörjat behandling för min PCOS hos Mia Lundin. Det är en helt fantastisk upplevelse.
 
Även fast jag var hormonfri förra cykeln (även denna) så har jag fortfarande biverkningar som gör mig tokig. Tryck i hela livmodern, smärta och bara BLÄÄ. Sedan jag började med hormonerna har jag haft mycket dödsångest, utan att fatta varför. Jag har inget att klaga på, alla mina värden är top notch och allt är bara bra. Tryggt jobb, trygg man, trygg ekonomi. Allt är bra! Ändå så låg jag om nätterna och tänkte på döden, vilket är helt olikt mig. Googlade minsta symptom och tänkte att jag hade cancer i alla kroppsdelar. Va det inte huvudet så var det magen. Herregud... 
 
Denna dödsångest kom efter jag började min hormonbehandling och den sög all glädje och energi ur livet. Fy fan. När jag pratade om den på vanliga gyn så sa dem att "det är psykiskt, du jobbar för mycket". Tillslut orkade jag inte bära den mer så jag skrev ett långt mail till Mia där tårarna rann. Jag känner inte igen min kropp, jag känner inte igen mitt psyke, skrev jag. Jag känner fan inte igen mig själv!
 
Mia tog allt på allvar och jag fick ett akutmöte med henne och hennes kompetenta barnmorska Elisabeth Af Ugglas som jag är i behandling hos. Vi pratade länge på telefon och alla mina fördämningar brast, det hade varit en tung ryggsäck att bära. Min stackars man som är sjuksköterska får lugna mig varje kväll och jag hade svårt att slå ifrån mig det mörka på dagarna.
 
Mia och Elisabeth räddade mig ur hålet. De berättade att jag inte var knäpp, inte var tokig. Jag var inte sjuk eller hade psykisk ohälsa. De berättade för mig att detta är vanliga symptom av hormonbehandlingen jag blev satt på och att det kommer att gå över. Att mina könshormoner är helt ur spel och att kroppen reagerar såhär. Att det är biokemiskt - inte psykiskt. Jag har börjat med att tillsätta östrogen samt äta 1000 mg L-tryptofan och jag är som en ny människa. 
 
Jag som har en OURA Ring ser att jag sover såå mycket bättre nu. En timma mer, perfekt balans mellan REM-sömn och djupsömn. Jag kan på riktigt mäta att jag mår bättre. Och jag känner mig stark igen, det är fantastiskt!
 
Jag rekommenderar ALLA kvinnor med allt från kraftig mensvärk, humörsvängningar, låg sexlust, PCO, endometrios whatever att investera i HERCARE. De är liksom såå kompetenta. Jag är såå tacksam att jag hamnade där.
 
KÖSS
 
 
 
2