Böcker för sockerberoende

Jag är en riktig bokmal som verkligen älskar att läsa! För mig är att läsa en härlig avslappning som ingen teve i världen kan jämföra sig med. Jag räknar med att du redan har läst Sockerbomben 3.0 av Bitten Jonsson som är en klassiker för alla oss sockerråttor. Nu snackar jag fördjupning
 
Dessa böcker tycker jag att alla sockerberoende behöver läsa!
 
1. Beroendepersonligheten 
 
 
 
Boken förklarar tydligt hur vår beroendepersonlighet yttrar sig och går genomgående in på hur vi fungerar. Vi är ofta 2 personligheter och har svårt med impulskontrollen. Det är hög igenkänningsfaktor i hela boken!
 
2. Vid sunda vätskor
 
 
 
 
Denna bok går igenom allt du behöver veta om återfall. Där lär du dig kartlägga dina återfallssignaler och blir bra på att se alla varningstecken. Det är viktigt att lära sig dessa, annars kommer vi ta återfall. Du lär dig vad som händer om du plötsligt mår dåligt och hur återfall fungerar.
 
3. Djävulsdansen
 
 
Man brukar kalla medberoende som modern av alla beroende. Vissa påstår att medberoende är det första beroende vi får i livet och det är det som är roten till både sockerberoende och alkoholism. Kommer du från en dysfunktionell familj är detta verkligen A och O för dig att läsa. Du lär dig om vad medberoende är och hur du hanterar det. Hög igenkänningsfaktor! 
 
KÖSS
 
 
1
Sandra

Supermysig blogg du har!
Tack för alla boktips!

Några rolig planer i helgen?
Kram