LCHFcampingen

Förra året var en succé - oj så roligt vi hade! I år kommer bli MINST lika bra! Årets LCHFcamping går av stapeln 27-30/6 i Säffle och jag LÄNGTAR! Det är såå många bra föreläsningar i år och jag skall bo i en stuga med Martina Johansson, Ann-Ida och eventuellt Bitten. Bitten har redan bokat men jag försöker övertala the queen of sugar att avboka och flytta in i girlpower-stugan istället.
 
Jag är dock lite osäker på vad jag skall prata om. Bitten kommer ju föreläsa om sockerberoende och då blir det ju lite trist om jag också gör det. Jag funderar på att föreläsa om antingen carnivore eller typ "arbeta med din kropp istället för emot den". Jag har ingen aning. Vad tycker du att jag ska föreläsa om?
 
Du hittar all information om eventet HÄR (klick)
 
KÖSS
 
Bild från förra årets camping
 
 
3
Gullviva

Kroppspositivism !! ❤️

monica

Om din ditt liv, barndom o uppväxt. Hur du provat olika dieter, bönor och resistent stärkelse. Hur du bär dig åt för att inte trilla dit. Hur du orkar med ditt liv. Hur du känner om/ när du är i ketos.

Marice Eriksson

Hej fantastiska My!
Jag tycker du ska föreläsa om din PCOS och de bekymmer du fick med hormonbehandlingen. Mycket intressant hur det har svängt för dig, först väldigt negativt och sen när du slutade med hormonerna, hur mycket bättre du mådde. Vi i Sverige litar blint på läkarna och tar emot den behandling vi får. Ibland för lite och ibland för mycket. Tror många skulle behöva höra dina erfarenheter. Kram!