Livskompetens

Ju äldre vi blir desto mer livskompetens får vi. Att ha hög livskompetens innebär bland annat att vi känner oss själva men också att vi kan hantera oförutsedda händelser.
 
Vår livskompetens bör vi alla utveckla - och vi utvecklar den ofrånkomligt ju mer tid vi spenderar på denna jord. Livet blir lättare ju högre livskompetens vi har - ta som exempel när vi är i tonåren. Då blir alla händelser väldigt stora och det är ofta mycket rykten och drama. När vi blir äldre tittar vi på våra medmänniskor på ett mer kärleksfullt sätt, vi tänker att de flesta nog vill oss gott men att det blir fel ibland.
 
Något som hör livskompetensen till är att prova nya saker och gå på en nit. Det blir inte som vi tänkt oss. Vi kan välja att se det som ett misslyckande, men det är långt ifrån det. Istället är det ett tillfälle då vi har höjt vår livskompetens, vi får en högre kompetens att hantera liknande situationer, vi får lärandepoäng.
 
En annan viktig aspekt är att lära känna oss själva. Det gör vi genom bland annat meditation men också att läsa böcker och att reflektera över varje dag. Jag personligen läser mycket böcker om självhjälp. Jag tar inte till mig allt, men det som tilltalar mig kan jag använda i mitt liv för att leva lite bättre - att höja min livskompetens litet mer. Jag har koll på mina svagheter och hur jag reagerar under press. 
 
Om man tittar på DISA systemet så är jag dominant i gul. Jag är öppen, pratglad, positiv, idérik. Men den andra sidan av myntet kan jag framstå som flamsig (beroende på vem som tolkar in mig) och jag har ett stort behov att bli omtyckt. Om man tittar på Ayurveda har jag mest vata som energi vilket innebär att jag är den som får mest fysiska symptom under stess och press. Jag lär mig olika tekniker för att hantera livet genom olika läror och det är enormt självutvecklande och livshöjande. Jag får en högre livskompetens.
 
En viktig regel är att bara anamma det som känns bra i magen, det som ger oss bäst magkänsla är det som tilltalar oss. Ofta avfärdar vi magkänslan som strunt men kom ihåg att det undermedvetna är så oerhört mycket större än vårt medvetna - ditt undermedvetna har mer koll på vad du behöver och kan leda dig rätt om du lyssnar in.
 
Hur utvecklar du din livskompetens?
 
KÖSS
 
 
5
Anonym

Det här att dela in folk i färger är utdömt sedan länge av proffsen. Han Ericsson som gjort big bucks på sina böcker fick pris som årets vilseledande ...

D

Anonmym: Men My tror ju på alla möjliga charlataner och ovetenskapliga bluffar så det är väl klart att hon går på DISC också :)

Anonym

D. Ja helt så. Bluff och båg och flum är sånt My fastnar för.

Carro

Jag är 50/50 röd och blå samt Pitta enligt ayurvedisk tänk.
Läser precis som du massa självhjälpsböcker mm och tar tillvara på det jag känner passar mig och utvecklas därigenom :)

Theresa

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare.
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}